2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این مدت بچه هام آواره ی خونه ی همسایه ها وفامیل شدن😔

انشالا زودتر مشکلتون حل بشه و آرامش به زندگیتون برگرده فقط لطفا به هرکسی بچه هاتو نسپر دختر پسر هم نداره خیلی خطرناکه

دخترم سه سالشه و خیلی حوصلش تو خونه سر میره دوس هم ندارم زیاد کارتون ببینه شاید سه چهارساعت میشینه ن ...

بچه مچه ندارم ولی خب میتونی ببریدش پارک تا دوست پیدا کنه یا اگه بچه کوچیکی چیزی تو خانواده هست ببری با هم بازی کنن یا اینکه با اسباب بازی هاش باهاش بازی کنی اهنگ بذاری و با هم برقصین میتونی کلاس ببریش تا یه چیزی یاد بگیره مثلا تکواندو ژیمناستیک شنا بسکت والیبال اینا کلاس های خوبیه یا حتی موسیقی

خمیربازی 

سفال 

لگو 

پازل 

براش بگیرید باهم بازی کنید 

می‌تونم راجع به آریتمی قلبی و پرولاپس، نارسایی دریچه‌های قلب و ایسکمی طبق تجاربی که در طول بیماری داشتم، کمکتون کنم❤️ 

نمیزارم ولی بازم میگه خب مامان حوصلم سر میره بازی سنتی منظورتون چیه

بازی هایی که وقتی خودمون کوچیک بودیم بازی میکردیم.

گوشی بیش از حدش خوب نیس.

بازی با همسنو سال عالیه تعامل اجتماعی داره.خیلی مفیده