2777
2789
انشالا زودتر مشکلتون حل بشه و آرامش به زندگیتون برگرده فقط لطفا به هرکسی بچه هاتو نسپر دختر پسر هم ن ...

مجبور شدم اخه دوماه تو بیمارستانا چکاری از دستم برمیومد😔

درد بدتر ازشوهرم بقران اوارگی بچه هام بود

ادویه ی جنوبی و خرما با تضمین عطر و طعم دارم     کاربری من   adviye_hanaii@      کانال ایتا      https://eitaa.com/adviye_hanaii91

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولی 4 و نیم ساله 

دومی 23 ماهه

سومی 2 ماهه

همه کاری میکنم. اما واقعا قدر نمیدونن. حسابی اذیتم میکنن. خیلی وقتا از لجبازی هاشون میشینم به گریه کردن. اما باز مجبورم قوی باشم و ادامه بدم 

روزانه چند ساعت بازی توی حیاط

بازی های هوشی مثه پازل، گذاشتن نِی توی سوراخ، 

بازی های پرتحرک مثه فوتبال 

آب بازی 

ماهیگیری البته از نوع دیگه مثلا یه ظرف بزرگ رو آب میکنم کلی سر بطری میریزم که با قاشق برداریم 

چند ساعت کتاب و قصه و شعر و حکایت 

هفته ایی یه بار پارک

هفته ایی یه بار خونه مادربزرگ

هفته ایی یه بار بازار روز که میرم برای خرید میوه میبرمشون

هفته ایی یه بار کاردستی 

بچه های امروزی یا سرشون توی گوشیه یا فیلم می بینند

من گوشی رو اجازه نمیدم فوقش یک ساعت در روز ولی کارتون رو متاسفانه به خاطر راحتی خودم تا به یه کاری برسم میزارم 

به نظرتون پازل برای این سن زود نیس؟

من بچه ندارم اما ی سری پازل‌ها هستن که قطعات بزرگ‌تری دارن، اونا خوبن اگه بتونید پیدا کنید 

می‌تونم راجع به آریتمی قلبی و پرولاپس، نارسایی دریچه‌های قلب و ایسکمی طبق تجاربی که در طول بیماری داشتم، کمکتون کنم❤️ 

اولی 4 و نیم ساله  دومی 23 ماهه سومی 2 ماهه همه کاری میکنم. اما واقعا قدر نمیدونن. حسابی اذی ...

عزیزممم خدا حفظشون کنه

چه کاردستی با هم درست میکنین؟

من گوشی رو اجازه نمیدم فوقش یک ساعت در روز ولی کارتون رو متاسفانه به خاطر راحتی خودم تا به یه کاری ب ...

دیدن کارتون براشون مفیده با دنیا بیشتر آشنا میشن و برای حرف زدنشون هم خوبه

کاربر آقا
یا میتونی اصلا ببریش کلاس زبان اینجوری بزرگ که شد زبانش خیلی خوب میشه

خیلیا میگن تو این سن اشتباهه چون فقط هدر دادن پوله بعدا که بزرگ تر شد تونست بنویسه اون موقع میفرستمش الان هنوز کوچولوعه😁

سخته 

ما حیاط داریم کوچمونم خلوته 

ولی پسر کوچیکم بیرون نمیره 

توی خونه یه بند حرف میزنه خونه سازی میکنه کارتون میبینه 

نقاشی میکشه 

ولی همش میگه مامان مامان ،اینو ببین ،اونو ببین 

پسر بزرگم ۱۱ سالشه کلا تو کوچست یا دوچرخه یا فوتبال 

این دومی سه سالشه چشم از خودم برنمیداره 

سخته  ما حیاط داریم کوچمونم خلوته  ولی پسر کوچیکم بیرون نمیره  توی خونه یه بند حرف ...

پسر بزرگت با کوچیکه بازی نمیکنه؟ من که فکر کردم همبازی که داره کار راحت تره که😁