2777
2789

سلام میخام با گوشی کنکور ثپت نام کنم ولی رمز عبور داخلش اعداد انگلیسی داره کیبوردم انگلیسی هست ولی سایت سنجش فارسی اعداد رو تایپ می کنه به همین خاطر میگه رمز عبور اشتباه هست حالا چیکار کنم؟

میشه برام دعا کنید به حاجتم برسم و آبروم حفظ بشه حتی یه صلوات.ممنون.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واسه رمز عبور باید فراموشی رمز رو بزنی تا بهت رمز عبور جدید رو بده، بعدم با گوشی سخته چون باید عکس که میزاری حجمش مشخص باشه

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

به اون ربطی نداره اول باید ثبت نام کنی

رمز عبور صحیح هم باید حرف بزرگ و کوچیک انگلیسی باشه هم نشانه مثلا ستاره ای چیزی علاوه بر اعداد

براور سرود زندگی🌻🤍.                                                    خدا بهمون لیاقت بده محب واقعی حضرت فاطمه باشیم 🖤                 
فک کنم نمیشه چون باید عکس هم اسکن کنی

عکس اسکن شده دارم قبلا هم با گوشی ثپت نام کردم

به اون ربطی نداره اول باید ثبت نام کنی رمز عبور صحیح هم باید حرف بزرگ و کوچیک انگلیسی باشه هم نشانه ...

همش هست فقط اعداد فارسی تایپ میشه

همش هست فقط اعداد فارسی تایپ میشه

خب یه کم صبر کن منم چند شب پیش ثبت نام کردم اینطور شد 

البته اسلش قبول نمیکنه من ستاره گذاشتم 

ببین اسلش نذاشتی

براور سرود زندگی🌻🤍.                                                    خدا بهمون لیاقت بده محب واقعی حضرت فاطمه باشیم 🖤