2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شیش ماه 

واقعا ؟

اخه من همش دوماه توی فریزر دارمش 

هفته پیش اوردم درستش کردم توی موادم خوابوندمش اول ولی موقع خوردن خیلی مزه ماهی خام میداد گفتم دیگه بقیشو بریزم دور

چه ماهی هست. من خودم اهل بوشهرم. بستگی به ماهی داره

والله نیدونم من خیلی ب نوعش اهمیت ندادم فقط ی مدت شوهرم ب استان کرمانشاه مدام رفت و امد داشت یکی دوماه قبل از عید چن بار اورد زیاد بود منم فریز کردم 

والله نیدونم من خیلی ب نوعش اهمیت ندادم فقط ی مدت شوهرم ب استان کرمانشاه مدام رفت و امد داشت یکی دوم ...

دخترم چندین نمونه ماهی داریم بعضی ماهیها ماندگاری زیاد دارن بعضیهاشونم زود از طعم ومزه می افتن

دخترم چندین نمونه ماهی داریم بعضی ماهیها ماندگاری زیاد دارن بعضیهاشونم زود از طعم ومزه می افتن

والله نمیدونم نوعش چی بود 

اتفاقا اینم قشنگ مزه خام میداد با وجود اینکه من خیلی خوب توی مواد خوابونده بودم تا مزه ماهی خام نده 

واقعا ؟ اخه من همش دوماه توی فریزر دارمش  هفته پیش اوردم درستش کردم توی موادم خوابوندمش اول و ...

گوشت من شنیدم شیش ماه میشه نگه داشت ولی خب ماهی شاید فرق کنه چون اکثرا گفتن سه ماه