2777
2789
عنوان

طاعاتتون قبول رنگ شله زردم چطوره+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2598 بازدید | 87 پست

قبول باشه گلم

ب ما تنبلای مظلوم کاری نداشته باشین🥺انقد پاشو پاشو نکنید واسمون💔خوده خدا وقتی ک ماهارو آفرید با یه لحن خوجل موجل فرمودند:خودااااا والااااا تو نمخواد پاشی دراز بکش عزیزوووم😍تازه یه بالشته اضافیم گذاشت بغلمون🙃😁
نه اصلا نخوری خواهربهتربروچیزشیرین بخورولی خواهشازعفرون نخور

زعفرون اگه در غذا باشه و کم باشه تاکید میکنم کمممم باشه هیچ اشکالی نداره که هیچ مفید هم هست

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اصلا نخوری خواهربهتربروچیزشیرین بخورولی خواهشازعفرون نخور

ویار داره که شله‌زرد بخوره با چیزهای دیگه که ویارش رد نمیشه 

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
زعفرون اگه در غذا باشه و کم باشه تاکید میکنم کمممم باشه هیچ اشکالی نداره که هیچ مفید هم هست

اخه میدونی چندسال پیش به منم خانواده  شوهرم گفتن ی کم اشکال نداره بخورضررنداره خوردم بچه دوماه افتاد اونم درحدی قاشق چای خوری ریختن توپشقابم به شب نرسیده دل درتمام شروع شدتاصبح نرسیده خونریزی کردم واسه همین به هیچکس توروخدانگیدبخورخوبه شماره میدونیدشایدطرف رحمش گرم باشه طبعش توروخدای کسی نگیدبخوره

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

از همه ی شما عزیزان ممنون که نظر دادید. قبول درگاه حق الهی به حق فرق شکسته اقامون همه مون حاجت روا بشیم. 

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست.
اخه میدونی چندسال پیش به منم خانواده  شوهرم گفتن ی کم اشکال نداره بخورضررنداره خوردم بچه دوماه ...

عزیزم میگیم کم ینی واقعا کم

خب یه قاشق تو سوپ خیلی زیاده

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
عزیزم میگیم کم ینی واقعا کم خب یه قاشق تو سوپ خیلی زیاده

ععزیزم ی قاشق چای خوری ازاین کوچیک  ریختن 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

ععزیزم ی قاشق چای خوری ازاین کوچیک  ریختن

چی بگم والا 

من  اولای ماه دومم بود ته چین زعفرونی خوردم چیزیم نشد خداروشکر 

بدنا متفاوته

چی بگم والا  من  اولای ماه دومم بود ته چین زعفرونی خوردم چیزیم نشد خداروشکر  بدنا م ...

بله عزیزم منم همین رومیگم واسه همین میگم به کسی نگیداینوبخورشماازکجاازبدن طرف طبعش چی فقط میذاریدی عمرطرف حرف وغیبت پشت خودتون باشه

شله زرد رو چجوری میپزن؟به منم یاد میدی؟

برنج نیمه رو خوب بشویید و بت کلاب خیس کنید چند ساعت بعد داخل قابلمه آب بریزید و برنج هم اضافه کنید وقتی جوش آمد شعله رو کم کنید کمی روغن خیییییلی کم بهش اضافه کنید و درب قابلمه رو بزارید و اجازه بدید آروم آروم بجوشه و تا برنج بشکفه دیگه از این زمان درب قابلمه رو نزارید اجازه بدید تا برنج تا حدودی لعاب بندازه در این مدت هر از چند گاهی باید زعفرون دم کرده به برنج در حال جدش اضافه کنید تا برنج رنگ بگیره وقتی خوب لعاب افتاد شکر اضافه کنید ،خلال بادوم اضافه کنید و زعفرون هم کامل اضافه کنید تا حسابی رنگ بیفته یه قالب کوچیک کره اضافه کنید و وانیل هم مقداری اضافه کنید و شعله رو خاموش کنید کمی که از حرارت افتاد داخل ظرف بکشید با دارچین و خلال پسته و بادام و گل محمدی تزئین کنید...نوش جان ..التماس دعا