2777
2789
عنوان

هیچ وقت به امید علاقه بعد ازدواج تن به ازدواج ندین

| مشاهده متن کامل بحث + 4885 بازدید | 198 پست
سعی میکنم ببینم اما مثلا یه روز خوبم روز بعد کلا یه حس عجیبی بهم دست میده یه حس بد مثلا که نمیدونم ا ...

چندشت ميشه؟ ببين من دركت ميكنم منم يه تجربه نه چند تجربه داشتم در واقع دوران مجردى ميديدى از يكى خوشم ميومد برا دوستى بعد ك يه ارتباط كوچيك برقرار ميكرديم نه تنها خوشامد از بين ميرفت بلكه خيلى هم چندشم ميشد ازشون تا شوهرمو ديدم، باورت نميشه دوستى هاى من هميشه زير دو هفته كات بودن تا مورد آخر

برخلاف بقيه ك ميگن درست ميشه از نظر من نه اينكه همون اول براش بميرى اما با ادمى كه نميتونى تصور كنى با لذت ببوسيش يا با لذت هم آغوشى كنى يا هر روز باش چند ساعت حرف داشته باشى رفتن زير يه سقف اشتبااااااهه حتى الان ك عقدى

دوستان هيچ ربطى ب قيافه و موقعيت اجتماعى و فلان نداره بايد نيمه گمشدتو پيدا كنى

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موافقم خواهرمن هنوز بعد دوتا بچه با این موضوع کنار نیومده و نمیتونه ب شوهرش ابراز علاقع کنه متاسفانه ...

منم میترسم برم سر زندگیم بازم اینجوری باشم امیدوارم خدا برای هیچکی نخواد خیلی حس بده 

سر همین جدا نمیشم با خودم میگم دیگه کی پیدا میشه اینقدر منو بخواد از طرفی هم باز میگم پس خودم چی حس ...

یعنی همسرت خیلی خوبه و تو نمیخوایش؟ 

بنظرم اینطوری خیلی سخت تره ک🥲💔 

چون اگه بد باشه آدم خودشو قانع می‌کنه و جدا میشه ولی وقتی خوبه ک ... 

مشاوره نمیری؟ چون خب این جوری که بنظرم طرف باید دانش و تخصصشو داشته باشه و درست راهنماییت کنه 

رفتم فایده نداشت فقط بلدن پول بگیرن هی بگی چند جلسه بیا

چند سالگی ازدواج کردی؟

بیاید به هم قول بدیم. قول بدیم درد و ناراحتی و استرس بقیه رو سبک نشماریم...شاید توی اون لحظه طرف فقط همینو میخواد.اگه دلش بچه میخواد نگیم وای بچه چیه بیخیال. اگه دلش میخواد ازدواج کنه نگیم وای شوهر چیه؟ بیخیال. هنوز زوده برات و شوهر بده و خیانت میکنه و این چرت و پرتا...اگه دلش میخواد مستقل باشه نگیم وای کار چیه؟ بخواب توی خونه. اگه دلش میخواد درس بخونه نگیم حالا اونا که خوندن به کجا رسیدن؟ با سبک شمردن درد بقیه، هیچکی فکر نمیکنه شما یه قهرمان هستید، بلکه احمق به نظر میرسید.لطفا اینو توی مغزتون پین کنید.

میدونی چیه؟ راستش من یه بار شکست خوردم . ینی قرار بود با یه نفر ازدواج کنم (دوست بودیم) بعد همه چی ...

چقدر خوب که قدر شناسین واقعا آفرین بهتون قبول دارم این منم که بدم

چه ویژگی های خوبی در همسرت هست که پدر و‌مادر میگن تو لیاقتشو نداری؟ میخوام کمکت کنم اسی

پسر پاک و سالم و خوبیه خب تعریف نباشه منم خوب بودم و اهل هیچی نبودم دیگه تحصیل کرده خونه و ماشینم که داره شغل خوب با اخلاق مهربون خانواده خوب میگن دیگه چی میخوای