دخترا ازتون خواهش میکنم هیچ وقت به این حرف که بعد ازدواج علاقه میاد با کسی ازدواج نکنین بخدا مجرد موندن خیلی بهتر از ادامه دادن با کسیه که دوسش نداری یه روزایی اینقدر نا امید میشم میخوام بمیرم اصلا لعنت به من که بله گفتم 😭😭😭😭
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اسی چند سالته؟ شاید به اون بلوغ فکری برای ازدواج نرسیده بودی و سنت کمه. چون ازدواج سنتی بود کس ...
۲۴ سالمه نه کسی تحمیل نکرد اولش خودم خواستم نمیدونم از روی هیجان بود یا چی بعدش گفتم نمیخوام اما چون دیدن از همه لحاظ خوبه گفتن نه الان نمیتونی درست تصميم بگیری پسر به این خوبی قبول کن
نه نبود گفتم ازدواج کنم عاشق همسرم باشم همه چیزو با همسرم تجربه کنم نمیدونستم اينجوری میشه
همسرت بلد نیس دلتو ب دست بیاره منم مث توام و مقصرش شوهرمه چون پایم نیس اونجور ک میخام نیس رفتاراش برا همون ته دلم ازش بدم میاد ظهری بد نیستم ولی تو دلم دوسش ندارم
بخش بیشترش یعنی پنجاه و یک درصد بقیه بر میگره به اون حسی که از رفتار و منش و زبان بدن و اخلاقیات و کلام شخصی که بعنوان شریک زندگی انتخاب کردی برمیگرده…. ساده بگم باید به دلت بشینه همین که اگر اینطور نباشه شمش شمش طلا به پات بریزه باز هم احساس خوشبختی نخواهید داشت
کاربری سال ۹۷ من بی جهت تعلیق شد، بخاطر بحث با یک احمق و حرف حق زدن!
بیاید به هم قول بدیم. قول بدیم درد و ناراحتی و استرس بقیه رو سبک نشماریم...شاید توی اون لحظه طرف فقط همینو میخواد.اگه دلش بچه میخواد نگیم وای بچه چیه بیخیال. اگه دلش میخواد ازدواج کنه نگیم وای شوهر چیه؟ بیخیال. هنوز زوده برات و شوهر بده و خیانت میکنه و این چرت و پرتا...اگه دلش میخواد مستقل باشه نگیم وای کار چیه؟ بخواب توی خونه. اگه دلش میخواد درس بخونه نگیم حالا اونا که خوندن به کجا رسیدن؟ با سبک شمردن درد بقیه، هیچکی فکر نمیکنه شما یه قهرمان هستید، بلکه احمق به نظر میرسید.لطفا اینو توی مغزتون پین کنید.