2777
2789
عنوان

هیچ وقت به امید علاقه بعد ازدواج تن به ازدواج ندین

| مشاهده متن کامل بحث + 4885 بازدید | 198 پست
مهم اینه که عاقلانه رو‌چطور هجی کنی؛ بخاطر چه چیزهایی بهش جواب مثبت دادی ؟ خیلی ها بخاطر شغل و موقعت ...

راستش در مجموع همه چیزش خوب بود دیگه تحقیقم کردیم خیلی خوب تعریف کردن خب واقعانم تا الان که خوب بودن از همه لحاظ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا یکیم دوست داریم اینقد میگین دوستی ب درد نمیخوره ن.فقط سنتی.اخر نفهمیدیم ب چ سازی برقصیم ما مجردا

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻

کو خاسگار حالا😬😂

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

الان من تو دوران آشنایی هم با مردیم که خیلیی شبیه چیزایی که میخواستم و واقعا مرد خوبیه ولی منم دقیقا ...

کاش یکم دوران آشنایی رو کش بدی عزیزم تا به یه یقین برسی یا یه محرمیت ساده بین. دوتا خانواده ولی باور کن عزیزم بعد عقد قرار نیست معجزه بشه منم میخواستم زود عقد نکنیم اما شوهرم عجله داشت و گرنه من دلم راضی نبود شاید اگه صبر میکردیم یه تصمیم بهتر میگرفتم

کو خاسگار حالا😬😂

هست اون ک میخوایم نیست

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻

کاش منم ازدواج میکردم حتی اگه بهش علاقه هم نداشتم😔😔😔

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

کاش منم ازدواج میکردم حتی اگه بهش علاقه هم نداشتم😔😔😔

اینطوری نگو

مگ چندسالته

خوب چرا جدا نمیشی ..

فکر نکن بچه بیاد درست میشه ..کسی که عقد کردی باهاش و ازدواج مهرش تو دلت نیومده دیگه نمیاد

نوه عمو بابام این شکلی شد ...پسره نمیخواست با دختر عموش ازدواج کنه ..بزور دادنش ..آقا این هی دختره رو میبرد میزاشت خونه باباش باز میومد ..حامله هم شد بچه اومد ..و بازم همون آشه همون کاسه ..الانم بچه مریضه بیمارستانه ..نمیره پیشش 

کاری بش نداره...آقا نکن ..اگه دلت باش نیس جدا شو

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
اینکه یک پوئن مثبته برات که هنوز عقدی و باکره ای….دیگه چه اصراری به ادامه این رابطه تک نفره و سمی دا ...

منم به خانواده م همینو میگم اما قبول نمیکنن میشینن مثال از دوست و آشنا میزنن که فلانی طلاق گرفت نتونست ازدواج کنه یا بعدش دیگه خوشبخت نشد یا هم که میگن خوبه این بره مثلا میخوای با کی ازدواج کنی

اینطوری نگو مگ چندسالته

ماه دیگه میشه ۳۱ سالم شرایط سختی دارم ازخدامه ی نفر بیاد حتی زیر پای مادرشا تمیزکنم ولی دستموبگیره وببرع

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم