2777
2789
عنوان

به نطرتون گربه بهتره یا پرنده

436 بازدید | 18 پست

برای حیوون خونگی گربه بهتره یا پرنده مثل عروس هلندی یا مرغ عشق

لیسانس حقوق وکیل پایه یک دادگستری ، فوق لیسانس معماری از دانشگاه هنر تهران ، دانشجوی دکترای روانشناسی بالینی دانشگاه علامه طباطبایی _ متولد تهران _ ساکن شهرک غرب ، برای خودم یک کلینیک پوست و زیبایی و لیزر دارم تو سعادت آباد که خدا رو شکر چرخش می چرخه

جفتشو داشتم

ولی گربه بهتره

الانم دارم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صد در صد گربه 

خیلی طول نکشید تا فهمیدم  قوی بودن به تحمل کردن نیست به قدرت رها کردنه ________پیگیر ارزوهامم بدجور تو دعاهاتون برای حاجت روایی منم دعا کنید💜💜____________ بزرگترین موفقیت یک دختر همین دختر بودنش است و بزرگترین شانس پدر مادرش دختر داشتن است🌱کاش نی نی یار بودم  اونایی که زن ستیزی  میکنن و ارزش زن رو زیر سوال میبرن و قدر دختر هارو نمیدونن تعلیق میکردم✌🏼ما اشرف مخلوقاتیم و تو تدبیر بقیه موجودات نقش داریم  پس حواسمون به حیوونا باشه گربه ها و سگ ها و... اونا نعمت های خدان اگه دیدی کسی داره اذیتشون میکنه حتی اگه خوشت نمیاد ازشون  ساکت نشین اونا پاکن و لایق ازار و اذیت نیستن 🐏😻🐕🦌 من دختر ارزو های کسی نیستم ولی هر روز به دختر ارزو های خودم نزدیک تر میشم🌹مدافع حقوق زنان❤❤

من خودم سگ دوست دارم

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

مرغ لاری بگیر

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

من کاسکو سخنگو دوس دارم

عجیب ماییم و ماییم در عجب این زندگی عجیب!🤍                                      خواهانِ برابری، صلح و امینت...                                                                                           •🇮🇷•

مرغ بگیر.. تخم بذاره... تازه ته مونده های غذاهام میخوره...

شوخی کردم. اگر مقید به نماز و مسجد رفتن هستی موی گربه برات مساله میشه... 

ولی من هیچمدوم پسندم نیست چون مسئولیت دارند، تمیز کردنشون، دستشویی کردنشون.و....

عروس هلندی اگر زیاد جیغ جیغ نمی کنه خوبه، یکی از اقوام ما کاسکو داشت سرمون رو میخورد

عزیزان نی نی سایتی قبل از اینکه از روی عکس پروفایل بگید که آقام لطفا عکس شهید رو تو گوگل سرچ کنید...خدایا مرا پاکیزه بپذیر.  بیاد شهیدان مهدی باکری و قاسم سلیمانی