2777
2789

حالم بده اصلا نمیتونم سرم رو هم کنم حتی جوراب بپوشم یا کارهای بچم رو کنم ،سردرد دارم انگار داخل سرم تو خالیه ، گوش درد و خلط که گاهی قهوه ای میشه ، بعضی روزها گلوم درد میگیره 

آنتی بیوتیک اصلا جواب نمیده 

سرکه سیب چند روز خوردم خوب نشدم ، چند روز هم بعدش عسل خوردم خوب نشدم 

شما با چه چیزی خوب شدین؟

باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور 😉

یه چیزی بگم میکنی؟؟ خیلی درد داره خیلییییی 

نه تو آنی که همانی ؛ نه من آنم که تو دانی🤍🌱      یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ضامن منم بشی؟💕.          تایپ شخصیتی ESTJ💜

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ندارم ولی تو برنامه طبیب میگفت شب کلاه بذارید روی سرتون و بخوابید موثره

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

احتمالا آنتی بیوتیکی که بهت دادن مناسب نبوده. بهتره به یه متخصص گوش و حلق و بینی مراجعه کنی. با سرم شستشو هم داخل بینی و سینوس هارو بشور، به کاهش عفونت کمک می کنه

ارتباط بدون خشونت (nvc) یک تکنیک برای برقراری ارتباط موثر و درست با دیگرانه که من بهش میگم معجزه‌ی nvc 😊

عزیزم تنها و تنها راه حل سینوزیت

بستن سر و پیشونیه 

مثلا بیرون میری هد بزن مخصوصا توی زمستون و زمانی که باد میاد و سرده کامل پیشونی و سرتو بپوشون

توی خونه هم وقتی سینوزیت میاد سراغت یا از حمام میای بیرون سر و پیشونیتو با شال ببند و مواظب باش باد نخوره

الانم برو اینکارو بکن و یه مسکن بخور و بخواب 

ممنون عزیزم ، اینجا هوا سرد نیست

تو اون برنامه هم نگفت وقتی هوا سرده این کار رو بکنید گفت کل طول سال

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
عزیزم تنها و تنها راه حل سینوزیت بستن سر و پیشونیه  مثلا بیرون میری هد بزن مخصوصا توی زمستون ...

وقتی میرم حموم و میام حالم خیلی بد میشه اصلا تب میکنم و میوفتم

باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور 😉