2777
2789

منم دومتر و نیم دارم کرپ مازراتی فیروزه ایه 

میخواستم کت شلوار کنم درنمیاد

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دومتر و نیم دارم کرپ مازراتی فیروزه ایه  میخواستم کت شلوار کنم درنمیاد

مگه سایزت چنده؟ راحت درمیاد 

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
مگه سایزت چنده؟ راحت درمیاد 

نه درنمیاد من خیاطم 

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
کمه ؟

آره کت ۱۸۰ 

شلوار ۱۱۰ 

مگه اینکه کتشو و شلوارشو هر دو کوتاه بخوای

۱/۵ کت ۱ شلوار ۲/۵ چرا کمه  شاید سایزتون بالاس

عزیزم یک شلوار در نمیاد من خودم خیاطم یک و ده شلواره 

من تازه قدمم بلند نیست ۱۶۰

سایزم ۳۸

کتم قد ۸۰ ۸۵ 

عید واسه خودم کت دوختم ۱۸۰به زور درومد

عزیزم یک شلوار در نمیاد من خودم خیاطم یک و ده شلواره  من تازه قدمم بلند نیست ۱۶۰ سایزم ۳۸ کت ...

خیلی ممنون 

به نظرتون مانتو خوب میشه بدوزم ؟

ولی خودم مانتو رنگ روشن خوشم‌ نمیاد 

از یه طرف پیراهن هم نمیپوشم 

نمیدونم با این پارچه چی بدوزم

لایک ممنوع⛔️خواهشا لایک نکنید❌ریپلای دوست دالم
خیلی ممنون  به نظرتون مانتو خوب میشه بدوزم ؟ ولی خودم مانتو رنگ روشن خوشم‌ نمیاد  از یه ...

آره یکم روشنه 

منم میگم که واسه خودم مونده نمیدونم چکنم