چهارساله ساله ازدواج کردم ازهمون اول اقدام کردم به بارداری که نمیشدبالاخره باکلی دوادرمون که اثری نداشت به طور طبیعی باردارشدم نزدیک ده یازده ماه بعد خلاصه توبارداری یا خونریزی تااینکه وقت ان تی گفتن إن تی بالاس آمنیوسنتزبدین دوسه هفته بعدان تی امنیوسنتزدادم یه ماه طول کشید تا جوابش اومد من مردم وزنده شدم گفتن سالمه اکو وایناهم سالم خلاصه نه ماه بارداری سرکشیدولی بالافاصله بعدزایمان پسرم تندتندنفس میکشیدمشخص شدمشکل قلبی داره چهارروزبعدپرکشید تازه مقعدشم بسته بود که تو دوروزگی عمل بازشدبیست روز گذشت ومن خونریزی زایمانم قطع شد دوباره اقدام کردم تاالان که نزدیک سه ساله باردارنمیشم هرچی دوادرمون نمیشه که نمیشه شوهرمم سالمه دکترگفت نازایی ثانویه داری تااینکه أین ماه کلومفین خوردم و آمپول زدن وکلی نذرونیاز البته قبلشم دواداروجواب نداده بود اولین بار بود کلومفین میخوردم خلاصه کلی علائم داشتم سه روزم ازپریودم گفت نزدیک بیست روز ازآمپولم دیروزم لکه بی نی صورتی روشن داشتم که هیچ وقت نداشتم دیدم یهوقطع شد منم گفتم لانه گزینیه ساعت دوازده شب شوهرمو کشوندم دکتر بیمارستان چون شخصیا تعطیل بودن دکترم براامروزازخون نوشت سرراهم گفتم یه بی بی بگیرم زدم هاله سفیدانداخت ولی گفتم حتما خرابه ولی باردارم صددرصددقیقاوقتی به شوهرم گفتم باباشدی یه ساعت بعدش پریودشدم اینم از شانس من الانم ازبس گریه کردم چشمام داره کور میشه اینو نوشتم یکم دلم سبک بشه شایدنتونم الان جوابتون بدم چون چشمام بدجورمیسوزه اینونوشتم که برام دعاکنین راستی جاریم سه ماهه ازدواج کرده خداراشکربارداره منم گفتم حتما باردارم دیگه زخم زبون نمیشنوم ولی.....
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
یکی از اثلی ترین دلیل اینکه باردار نمیشن خیلیا استرسه اینه که نکنه بازم باردار نشن دکتر میگفت استرس خیلییی تاثیر داره ،دوستم ۷ ساللللللل هر دکتری که بگی رفت از سنتی تا همه راهه ها نشد که نشد دیگه ول کرد گفت بچه نمیخوام بیخیال شد ۳ ماه بعد باردار شد به صورت طبیعی الانم دخترش ۴ سالشه
الهی خدا بهتون تحمل و صبر بده خیلی سخته . ولی به بیخیالی بزنید . ختم قرآن به نیت حضرت علی اصغر علیهالسلام بردارید. هنوز ختم تموم نشده باردار شدید به امید خدا