2777
2789

پسره نازم سه هفته ی دیگه میاد تو بغلم بی صبرانه منتظرتم مامانی😍🥺

هم خوشحالم هم استرس دارم دعا کنید برام زایمان راحتی داشته باشم و سالم بغلش کنم ایشالله قسمت همه ی منتظرا و چشم انتظارا🙏🤲

انشاءالله به سلامتی باشه.

قدمش مبارکه گلم.🌺☘🌺

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداحفطش کنه قدمش براتون مبارک باشه😍😍😍😍

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
خداحفطش کنه قدمش براتون مبارک باشه😍😍😍😍

سلام اسی الھی صحیح و سالم و راحت و خوش قدم،برا منم دعا کن 10ھفتہ دیگہ زایمانمہ دعا کن زایمان بموقع و راحت و سالمی داشتہ باشم

خواھش میکنم اگہ کسی پیاممو دید و میتونست کمکم کنہ درخواست بدہ🙏🙏🙏من بشدت نیاز مالی دارم 50 تا اسکاج دارم توروخدا اگہ خیر میشناسی کمکم کنہ ممنون میشم بگی،ھرتعداد ھرجا بگن پست میکنم،یا ھرتعداد بگن ھمینجا بہ نیابتشون ھدیہ میدم ب نیازمند،حتی اگہ تعداد کمش اگہ میشہ کمکم کنید فروش بشن ممنون میشم الھی بحق این شبھا حاجت روا و عاقبت بخیر بشید،دونہ ای12000تومان،عکساشم بگید میفرستم

بہ ھمین ماہ مبارک قسم ھرتعداد بگن پست میکنم بگن ھم بدم نیازمند میدم سریع،خواھش میکنم اگہ میتونید کمکم کنید یا کسیو میشناسید کمکم کنہ ممنون میشم بگید🙏🙏🙏دوماہ دیگہ زایمانمہ دیگہ نمیتونم کاری کنم