2777
2789
عنوان

چیکار کنم!؟

305 بازدید | 11 پست

دوستان من4ساله عقد کردم حالا بعد 4سال میخوایم عروسی بگیریم بعد الان خانواده شوهرم اینا دارن خونه میسازن دیشب شوهرم گفت که با خانوادش دعوا کرده بخاطر من که بهش گفتم دارین خونه میسازین نظرمو بپرسین برا خرید خونه اینا (اصلا منو شوهرمو ادم حساب میکنن مثلا قراره ما تو اون خونه زندگی کنیم) هرچی خودشون میخان جلو میرن اینوهم بگم پسر عمودختر عمو هستیم چن ساله بخاطر اینکه فامیلیم چیزی  بهشون نگفتم سخت گیری نکردم حالادیدم سواستفاده میکنن به خانوادمم گفتن هی میگن چیزی نگو ابرمونو میبرن تو فامیل( کلی میگم چیکار کنم با این زفتاراشون واقعا رفتاراشون بد رومخمن دارن اذیتم میکنن) 

حکم این بازی شده دل را به شاهی باختن یا که سربازی شدن با عشق بی بی ساختن✨

شما چون پسر عمو دختر عمو عستین و کوچکترین اختلافی خانواده هاتونو درگیر میکنه 

بهتره ک خونه تونو جدا کنین 

چون بخاطر نسبت فامیلی و رودروایسی ممکنه تحمل کنین و یجا اون تحمله فوران کنه 

پس هر چقدر سر کوچکترین چیزا رو تون تو روی هم باز نشه بهتره ک جدا زندگی کردن خیلی کمک میکنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا ازدواج فامیلی اصلااا خوب نیست

انشاالله که هیچ ازدواجی به طلاق ختم نشه و تا اخر زن و شوهر باهم خوب بمونن ولی اگه خدایی نکرده طلاق گرفته بشه افتضاح ترینه .. کل فامیل بهم میخوره رفت و امد ها خونواده ها هووف

توی فامیل داشتیم ازدواج اینجوری وقتی جداشدن دیگه رفت و امد نکردن همشم بحث و دعوا داشتن حتی توی خونواده خودشون

وای وای این کار رو وقتی ما داشتیم مشترک‌خونه میساختیم با دوست. شوهرم زنش سر من آورد چون من نامزد بودم و اون زن خونه میرف انتخاب میکرد هی هم میگفتم آقا ب منم بگید 

ولی کو‌ گوش شنوا

آخرش یه روز ک رفتم‌دیدم کاشی های آشپز خونه رو‌زدن مجبورشون کردم‌همه رو‌بکنن و‌اونی ک میخوام رو بزنن

دیگه از اون ب بعد برا خرید هر چیزی ب ما هم زنگ میزدن🙃🙃

خدایا ب دلامون آرامش بده
خب عزیزم وقتی اونا دارن میسازن نمیتونید زیاد اختیار عمل داشته باشید بعدا ایشالا خونه رو عوض میکنید ی ...

ی نظر پرسیدن چیز زیادی به هرحال قراره تواون خونه زندگی کنم

واقعا ازدواج فامیلی اصلااا خوب نیست انشاالله که هیچ ازدواجی به طلاق ختم نشه و تا اخر زن و شوهر باهم ...

قبلن برا پیش اومده 5ماه قهر کرده بودم مادر شوهرم نمیذاشت شوهرم بیا از دلم دربیاره

وای وای این کار رو وقتی ما داشتیم مشترک‌خونه میساختیم با دوست. شوهرم زنش سر من آورد چون من نامزد بود ...

کاشی هرچی بوده زدن حتا بع شوهرم گفتم دیوارای خونرو سنگ نزن ولی زده اونم تیره

ی نظر پرسیدن چیز زیادی به هرحال قراره تواون خونه زندگی کنم

میدونم اون اشتباه میکنن ولی یا مجبوری اجاره بشینی یا مجبوری فعلا بذاری بسازن بعد که رفتی تو خونه شرایط خیلی بهتر میشه جون الان عقدی اینجوریه بذار تموم شه خونه رو که زدن به نامتون هرکاری دوست داشتی باهاش بکن 

🌹🎹🎵🎶🎼🎵🌹
کاشی هرچی بوده زدن حتا بع شوهرم گفتم دیوارای خونرو سنگ نزن ولی زده اونم تیره

عزیزم همینجوریه

با خودشون میگن وقتی پولشو میدیم پس باید نظر خودمون باشه

ایشاللع در آینده برا خودتون بتونید خونه بکشید و خودتون تصمیم بگیرید

چاره چیه 

حتی اگه دعوا هم کنی اونا کار خودشون رو میکنن متاسفانه

خدایا ب دلامون آرامش بده