2777
2789

از بیمه تکمیلی واسه دندونپزشکی استفاده کردین؟ اینکه میگن 60 تا 90 درصد تخفیف میدن راست میگن یا دروغه بعدا صدتا شرایط میارن که تخفیف ندن؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه در مورد بیمه تکمیلی برام توضیح بدین؟ چقدر باید پرداخت کنیم و اینکه شامل چه چیزهایی میشه

نمیدونم والا یکیشون هر چی به من توضیح داد دقیقا نفهمیدم چه خدماتی رو تقبل میکنه تا سقف چقدر رو تقبل میکنه و چقدر پول باید داد 

خوب اگه جایی که میرین با اون بیمه قرارداد داشته باشه بله سهم بیمه کم میشه.اگه قرارداد نداشته باشه هم فاکتور میگیرین بعد از بیمه پس میگیرین

کاربر آقا.چرا از سایه های شب بترسم.تو خورشید رو به دست من سپردی.

خوب اگه جایی که میرین با اون بیمه قرارداد داشته باشه بله سهم بیمه کم میشه.اگه قرارداد نداشته باشه هم ...

مسئله اینه که واقعا 90 درصد تخفیف رو میدن یا نه بعد میگن مثلا 50 درصد تا سقف 5 میلیون مثلا

اگه 90 درصد بدون سقف رو تخفیف بدن ارزش داره

سقفش برا ما سه میلیونه خیلی کمه ..بیمه البرز

سه میلیون ارزش نداره من یه جوون سالم هستم تو بقیه زمینه ها نمیخوام استفاده کنم فقط واسه دندونپزشکی میخوام سه میلیون پول بیمه بدم که سه میلیون هزینه دندونپزشکی رو بدن منطقی نیست 

مسئله اینه که واقعا 90 درصد تخفیف رو میدن یا نه بعد میگن مثلا 50 درصد تا سقف 5 میلیون مثلا اگه 90 د ...

تخفیفی در کار نیست الکیه.فقط اگه قرار داد داشته باشه سهم بیمه کم میشه.برای من که بیمه دانا دارم 80درصد.

اونا قیمتی رو بهتون برمیگردونن که تعرفه خودشون باشه مثلا من رفتم عصب کشی شد۳۷۰۰ ولی اونا یک وخورده ای گفتن میدن گفتن تعرفه مابرای عصب کشی ایتقدره بااینکه سقف بیمه ما برای دندون۴ تومنه

تخفیفی در کار نیست الکیه.فقط اگه قرار داد داشته باشه سهم بیمه کم میشه.برای من که بیمه دانا دارم 80در ...

همون سهم بیمه که کم میشه دیگه میخواستم بدونم حالا این 80 درصد که شما میگین سقف داره یا نداره 

همون سهم بیمه که کم میشه دیگه میخواستم بدونم حالا این 80 درصد که شما میگین سقف داره یا نداره 

آره سقف داره.بستگی به بیمه داره.برای من پارسال سالی شش میلیون بود.حالا ممکنه برا شما فرق کنه.