2777
2789
عنوان

بچه یا شغل؟

160 بازدید | 24 پست

بچها من یسال ازدواج کردم 

ولی خب دوسالی هس جلوگیری دارم

همه بهم میگن بچه بیار مخصوصا خانواده همسرم

ولی من تابستون میخام برم دوره ناخن و شغل ناخن کاریو شروع کنم به درامد برسم توشهری ک هستم خیلی کم ناخن کار هس و اگرم هست کارشون اوکی نیس وتا بیام به درامد برسم حداقل یسال طول میکشه  از ی طرفم میگم بچه دار شم ۲۳ سالمه و یماه دیگ میشم ۲۴ خیلی دودلم بنظرتون چیکارکنم؟اول بچه بیارم بد برم تو شغل یااول شغل بدبچه میترسم دیر شه یا بچه دار نشم یا مشکلی پیش بیاد... کلا استرس دارم حرفای بقیه رواعصابمه هی میگن بیار....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه بیاری نمیتونی بهش برسی مخصوصا که موادش تو بارداری ممکنه اذیتت کنه

اره واقا ولی از‌حرفای بقیه میترسم ک جلوگیری زیاد نازایی میاره وکلی حرف دیگ از ی طرفم دوس دارم مستقل شم

بقیه الکی زر می زنن تو بچه بیاری اونا برات بزرگش می کنن؟ تو دوره ها رو برو تو این مدت برای بارداری هم اقدام کن. تو دوران حاملگی هم حاملگی پرخطر نداشته باشی می تونی چند ماه کار کنی دستت راه بیفته بعد اونم خدا بزرگه می تونی بچه ت که یکم بزرگ شد بسپریش به بقیه کارت و ادامه بدی

شما هنوز سنتون پایین هست و کلی وقت برای بچه دار شدن دارین حتما اول به درامد برسین چون با وجود بچه وقتی توی شغلتون جا بیفتین حتی میتونید تو خونه هم مشتری های خودتون رو در روز در حد چند ساعت داشته باشین کلا خیلی خوبه خانم ها اگر میتونن برای خودشون درآمد داشته باشن 

بقیه الکی زر می زنن تو بچه بیاری اونا برات بزرگش می کنن؟ تو دوره ها رو برو تو این مدت برای بارداری ه ...

اره نظرخودمم همین بود ولی میگم یادم میره و باید تمرین باشه تمرین باشه نمیشه ک

شما هنوز سنتون پایین هست و کلی وقت برای بچه دار شدن دارین حتما اول به درامد برسین چون با وجود بچه وق ...

مرسی از راهنماییت مهربون اگ بقیه بزارن خودمم نظرم درامده و دهن مردمو نمیشه بست

اره واقا ولی از‌حرفای بقیه میترسم ک جلوگیری زیاد نازایی میاره وکلی حرف دیگ از ی طرفم دوس دارم مستقل ...

نه جلوگیری طبیعی به تنهایی خودش باعث نازایی نمیشه

چکاباتو منظم برو تا مطمین شی مشکلی نیست پیاده روی هم داشته باش با پزشک زنان هم مشورت کن

نمیشه بخاطر حرف مردم بچه آورد وقتی فعلا الویتت نیست

دلم میخواهد زودتر دستهایت را بگیرم …… ❤️