2777
2789
عنوان

بچه یا شغل؟

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 24 پست
به حرف کسی بچه نیار  به موقعیت خودت نگاه کن  بعد بچه خیلی  محدود تر میشی

جااب اینجاس ک من ی شهر دیگم اصن کلی دورن ازمن بخانم نمیتونن بچرو هر دیقه ببینن شاید سالی دوبار ببینن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جااب اینجاس ک من ی شهر دیگم اصن کلی دورن ازمن بخانم نمیتونن بچرو هر دیقه ببینن شاید سالی دوبار ببینن

پس کلا بیخیال حرف بقیه باش 

من خودم بعد ۴ سال هنوز بچه نمیخوام و از شما ۳ سالم بزرگترم

پس کلا بیخیال حرف بقیه باش  من خودم بعد ۴ سال هنوز بچه نمیخوام و از شما ۳ سالم بزرگترم

جلوگیریتون بچ صورته من مادرشوهرم میگ جلوگیری زیاد مشکل میاره نازایی میاره اینارو میگ میترسم بشدت

جلوگیریتون بچ صورته من مادرشوهرم میگ جلوگیری زیاد مشکل میاره نازایی میاره اینارو میگ میترسم بشدت

طبیعی😅😅 

بابا اجازه نده اصلا راجع به نحوه جلوگیریت صحبت کنن 

به اونا چه مربوطه

این حرفا رو فقط از دکتر متخصص قبول کن برو دکتر تا خیالت راحت شه مامان و خاله و فامیل سواد و علمش رو ندارن

اره واقا ولی از‌حرفای بقیه میترسم ک جلوگیری زیاد نازایی میاره وکلی حرف دیگ از ی طرفم دوس دارم مستقل ...

من سه سال و نیم جلوگیری طبیعی بدون کاندوم و قرص داشتم اولین ماه اقدام باردار شدم. ولی شما برای اطمینان برو دکتر ببین مشکلی داری یا نه

منی که ۲۳ سالمه و فکر میکنم اول شغل بعد ازدواج🤦‍♀️😂

با حرف بقیه زندگی نکن گلم

نظر من اینه که اگه یه کاریو بلد باشی بعد بچه اوردن راحتتر میتونی انجامش بدی تا این که بچه بیاری بعدش تازه بخوای بری یادش بگیری