2777
2789
عنوان

پشت کنکورییی

147 بازدید | 19 پست

سلاااممم بچه ها من امسال دوازدهمم استرس دارم زیاد برای کنکور آماده نیستم تصمیم گرفتم پشت بمونم .

کسایی که پشت کنکورین امسال شما تونستبن خوب بخونید ‍؟ مشاور دارین ؟ کلا اوضاع چطوره 

سلام ببین من یکم از لحاظ روحی بهم ریختم ولی عاره خیلی بهتر از سال دوازدهمم بود خیلی بهتر بود 

اما با اینکه خانوادمم خیلی خوبن مثلا بازم خیلی بهم فشار میارن بابتش در کل اگه تونستی برو دانشگاه در کنارش دوباره کنکور بده اگه اوصاع جوريه که نه نیاز داری وقتتو کامل بذاری روش بمون

من خودم از پشت موندن خیلی میترسیدم به سرم اومد ولی ترس نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تویی ک دوازدهمی میگی اماده نیستم اونوقت من با ۲۶ سال سن ثبت نام کردم و از امروز میخام بخونم و مطمئنم اون رشته ای ک میخام میتونم .انقدر استرسی نباش 

تو ک میخوای بشینی یه سال حالا امسال خودتو یه مهک بزن بدون استرس 

دختر کوردم،از جنس عشق،بر سرم شالی هست اما مردانه و تمام قد پای عشق تو ایستاده ام ❤پدرم گفت به استاد:فرزند مرا هیچ نیاموز به جز عشق❤
تویی ک دوازدهمی میگی اماده نیستم اونوقت من با ۲۶ سال سن ثبت نام کردم و از امروز میخام بخونم و مطمئنم ...

شما هدفتون چیه؟

منم تازه شروع کردم

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
خب لااقل خودتو یه محک بزن چرا یه سال بمونی  درضمن نصف سوالا واسه پایه ماس اگه مسلط باشی اونقدا ...

واقعا نصف سوالات از پایه دوازدهمه؟ 

دختر کوردم،از جنس عشق،بر سرم شالی هست اما مردانه و تمام قد پای عشق تو ایستاده ام ❤پدرم گفت به استاد:فرزند مرا هیچ نیاموز به جز عشق❤
شما هدفتون چیه؟ منم تازه شروع کردم

من فوق لیسانس مدیریت مالی دارم اما حالا دارم شروع میکنم برای دبیری خوندن 

پرسیدم گفتن محدودیت سنیت مشکل نداره چون هنو ۲۵ و خورده ای هستم دارم میرم تو ۲۶

من فوق لیسانس مدیریت مالی دارم اما حالا دارم شروع میکنم برای دبیری خوندن  پرسیدم گفتن محدودیت ...

انشالا ک موفق باشی عزیزم

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
سلام ببین من یکم از لحاظ روحی بهم ریختم ولی عاره خیلی بهتر از سال دوازدهمم بود خیلی بهتر بود  ...

خیلی خوبه که خانواده پایه باشن . خانواده من بیشتر به حرف مردم توجه میکنن تا موفقیت بچشون