2777
2789

چیکارکنم ؟ کجابمونم؟ 

مبگن بهزیستی ؛ بهزیستی تحقیق کنه ببینه خواهربرادردارم چی؟۳۰سالمه.

دنبال هم خونه ام مثل خودم باشه سربه راه باشه وپاک باهم خونه اجاره کنیم  ازکجاپیداکنم؟🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱۰ تومن . اگه مجبورباشم یه گوشواره دا م اونم میفروشم ۵ یا۶ میره

میخاستم بگم اگر کمه پولت  برو  مناطق پایین خونه اجاره کن! ولی خیلی کمه اینی ک میکی تنهایی نمیشه!!!

باید بری  همخونه ی  دانشجوها بشی! اینجور جواب میده!  نزدیک دانشگاه ها  خیلی هس

میخاستم بگم اگر کمه پولت  برو  مناطق پایین خونه اجاره کن! ولی خیلی کمه اینی ک میکی تنهایی ...

شهرما هس بااین پول  مناطق پایینش  فقط تنهایی میترسم بلایی سرم بیاد .

بعدم بادانشجوها دیگه الان نمیشه که باید بمونم تاااشروع سالتحصیلی جدید

چه خوابگاهیی  ازونا که پولیه خییلی گرونن

فکر نکنم یه تخت تو خوابگاه خیلی گرون باشه تو دیوار شهرتون بگرد خوابگاهها رو زنگ بزن بپرس

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
فکر نکنم یه تخت تو خوابگاه خیلی گرون باشه تو دیوار شهرتون بگرد خوابگاهها رو زنگ بزن بپرس

تودیوارزدم  هس بعد ازش تعریف کردن باامکانات عالیوفلاتوفلانوبراهمین گرونه .... من امکاناتومیخوام چیکار 😔

کودک اینجا کم میخوان    سالمندم نمیتونم چون وسواسی ام متاسفانه🤦‍♀️

مدرسه پیش دبستانی هم یه سربزن بعضیها مربی کودک می خوان،البته دوسه ماه اونجابایدآموزش ببینی اگه خواستنت اون موقع استخدام می کنن

اگه فنی و حرفه نزدیکتونه برواونجاآموزش هنرهای دستی و....یاد بگیر

مدرسه پیش دبستانی هم یه سربزن بعضیها مربی کودک می خوان،البته دوسه ماه اونجابایدآموزش ببینی اگه خواست ...

ممنون عزیزم ....من فعلا دنبال جایی برا موندنم بعدبیفتم دنبال کار

دعای زبان بند قوی از آیت الله بهجت می باشد. یکی از مجرب ترین دعای زبان بند قوی و فوری، دعای زبان بند صم بکم عمی می باشد که بسیار توصیه شده است. اگر فردی این دعا را بخواند باعث ایجاد عشق فوری خواهد شد و با بستن زبان فوری به مراد دلش می رسد. دعای زبان بند صم بکم عمی در زیر آمده است.

آیه ۱۸سوره بقره« بسم الله الرحمن الرحیم صُمٌّ بُکْمٌ عُمْیٌ فَهُمْ لاَ یَرْجِعُون زاییده شکم(نام شخص مورد نظر و نام مادرش) »

وبه طرفه شخص یاعکس موردنظرفوت کنین

اینجا یه خانمی شوهرش دست بزن داشت،این دعارو بهش گفتم خوندشوهرش دیگه نزدش و اخلاقش خوب شدن به تا پیک دیگه زدوازم تشکرکرد

این تا پیک خانمی که این دعاروبهش گفتم،خواهرم هم برای چندنفرکه عصبانی بودن این دعاروخوندوبه سمتشون فوت کردآروم شدن،شما هم وقتی مامانت عصبانی بخون،که آروم بشه،هم خودش اعصابش آروم میشه،هم شما