2777
2789

برام مهمه...در هفته چه غذاهایی میخوردین قبل اینکه باردارشدین؟توی سبدغذاییتون چیا بود؟؟؟همش سردی؟همش گرمی؟چیا میخوردین کلا؟

🌹برای مامان شدنم یه صلوات هدیه میکنی به امام زمان(عج)؟💖🕊️🕋🙏🌱رویاهاتودنبال کن اونا مسیرومیدونن🌌🧘🏻‍♀️خدایاشکرت بابت همه چیز🤲

گرمی تا قبل از تخمک گذاری زیاد بخور بعداز تخمک گذاری گرمی زیاد نخور میانه باش گرمی و سردی در یحد

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شیره انگور و عسل ودوسین سعی کن هر روز بخوری من چند سال بود باردار نمیشدم رفتم طب سنتی برا سه ماه دا ...

خداروشکر عزیزم شماره شو بهم میدی؟

🌹برای مامان شدنم یه صلوات هدیه میکنی به امام زمان(عج)؟💖🕊️🕋🙏🌱رویاهاتودنبال کن اونا مسیرومیدونن🌌🧘🏻‍♀️خدایاشکرت بابت همه چیز🤲
ممنون عزیزم طرف تو کرجه میتونی بیایی ؟

نه باگوشی روبیکا اینا نمیتونه نسخه بده؟

نه باگوشی روبیکا اینا نمیتونه نسخه بده؟

نه بابا باید بری پیشش فقط قرص نیست یسری و خودش درست میکنه

باز هر وقت خواستی بهم بگی شمارشو میدم آزمایش اسپرم و سونو رحم هم میخواد به نظر من اگه تصمیمت قطعیه بیا ببینتت