هرچی دلیل منطقی آیه حدیث براشون آوردم نتونستم جلوی توهینشونو بگیرم واقعا نهایت تلاشمو کردم باهاشون با علم بگم که هدف از خلقت بشر چی بوده و این که خدا توی قرآنش به چی اشاره کرده ولی خب هرچی پس گرفتم توهین بود دلم نمیخواد خانوادم اینطور فکر کنن از اخر و عاقبتشون میترسم از طرفیم دلم گرفته نمیتونم اون طور که باید از دینم دفاع کنم حس میکنم شرمنده خدا میشم همش:)
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببین یه سریا عناد دارن شما هم خودتم بکشی پیامبرم بیاری جلوشون قبول نمیکنن البته من مطمینم اینجور آدما ب وجود این چیزا اعتقاد دارن ولی خودشونو ب خواب میزنن حرص نخور
براشون دعا کن
بعدم الان انقد راحت میشه با یه سرچ اطلاعاتشونو ببرن بالا
در برخورد با اینطور آدمها اگر نمیتونید قطع ارتباط کنید سعی کنید طوری رفتار کنید که بحث به این سمتها کشیده نشه.. مثلا توی ایام خاص سعی کنید نبینیدشون...
عزیییزم🥺 ببین یه سریا عناد دارن شما هم خودتم بکشی پیامبرم بیاری جلوشون قبول نمیکنن البته من ...
قلبم میشکافه وقتی میگن قرآن حرف خدا نیست وقتی میگن امام زمانی وجود نداره خرافاتی تو وقتی به پیامبر تهمت میزنن قرانو خودش از روی هوس خودش نوشته اصلا نمیدونم چکار کنم:)