2777
2789
عنوان

هرچقدر تلاش کردم که.....

185 بازدید | 22 پست

هرچی دلیل منطقی آیه حدیث براشون آوردم نتونستم جلوی توهینشونو بگیرم واقعا نهایت تلاشمو کردم باهاشون با علم بگم که هدف از خلقت بشر چی بوده و این که خدا توی قرآنش به چی اشاره کرده ولی خب هرچی پس گرفتم توهین بود دلم نمیخواد خانوادم اینطور فکر کنن از اخر و عاقبتشون میترسم از طرفیم دلم گرفته نمیتونم اون طور که باید از دینم دفاع کنم حس میکنم شرمنده خدا میشم همش:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیییزم🥺 

ببین یه سریا عناد دارن شما هم خودتم بکشی پیامبرم بیاری جلوشون قبول نمیکنن البته من مطمینم اینجور آدما ب وجود این چیزا اعتقاد دارن ولی خودشونو ب خواب میزنن حرص نخور 

براشون دعا کن 

بعدم الان انقد راحت میشه با یه سرچ اطلاعاتشونو ببرن بالا  

ببین راهو نشونشون دادی  همین گردنت بود  حالا خودت رو قوی کن .شاید اونا اصلا تا آخر عمر ق ...

نمیخوام عذابشونو ببینم☹ من خودم یه مدت اصلا با این چیزا کاری نداشتم ولی قسم میخورم که خدا خودش برم گردوند و اصلا هیچ حسی به قشنگی حس برگشتنم نبود

واقعا نتونستم طاقت ندارم میبینم به امانا اهانت میکنن دلم میگیرع:)💔

در برخورد با اینطور آدمها اگر نمیتونید قطع ارتباط کنید سعی کنید طوری رفتار کنید که بحث به این سمتها کشیده نشه.. مثلا توی ایام خاص سعی کنید نبینیدشون...

خدا آخر و عاقبت هممون رو ختم بخیر کنه

چه چفیه ها که خونی شد تا چادرم خاکی نشود...

شما بچسب به زندگی خودت انقدرم با بحث کردنای بی فایده اعصاب خودت و اطرافیانت رو بهم نریز

یه وقتا هم خوبه انگشت اشاره رو ببریم سمت خودمون 

من خودم شخصا خوشم نمیاد کسی بیاد منو ارشاد کنه

هرکسی خودش عقل و شعور داره نیاز به من و شما نیست عزیزم 🌸🌸

آدمِ اَمنِ آدم‌هـا باشیـم 🌱
عزیییزم🥺  ببین یه سریا عناد دارن شما هم خودتم بکشی پیامبرم بیاری جلوشون قبول نمیکنن البته من ...

قلبم میشکافه وقتی میگن قرآن حرف خدا نیست وقتی میگن امام زمانی وجود نداره خرافاتی تو وقتی به پیامبر تهمت میزنن قرانو خودش از روی هوس خودش نوشته اصلا نمیدونم چکار کنم:)

عزیزم بحث راجب اینجور مسائل کار من و شما نیست اگر کار ساده ای بود خدا ۱۲۴۰۰۰ پیامبر برای ارشاد مردم ...

نمیتونم ببینم به امامم توهین میکنن میخوام برگردن از این راه:)

شما بچسب به زندگی خودت انقدرم با بحث کردنای بی فایده اعصاب خودت و اطرافیانت رو بهم نریز یه وقتا هم ...

من نمیتونم وایسم ببینم یکی به مقدساتم توهین کنه در ضمن من کسیو ارشاد نکردم فقط با احترام ازشون خواستم توهین نکنن ولی بدتر میکنن