2777
2789
عنوان

کیا وسواس فکری دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 3820 بازدید | 49 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم این بیشتر وسواس عملی هست  شما توی خونوادتون سابقه دارین؟  مادرتون یا پدرتون؟  ...

من از ۱۷ سالگی اینجوری شدم یه برنامه بود تو ماه واره درمورد وسواس بعدش اینجوری شدم و هیچ وقت خوب نشدم 

عه چه باحال😕
خیلی من وقتی ۱۷ سالم بود یه برنامه بود تو ماه واره درمورد وسواس فکری از بعد اون شروع شد

همین الان قسم بخور دفعه اول ک ابو ریختی توی لیوان بخوری یا ببری برا همسر 

قسم بخور دفعه اول شامپو رو بزنی ب موهات 

بگو میخام نهایت استرسمو تجربه کنم 

مثلا چی میخاد بشه؟ هرچی میشه بزار بشه

اینطوری وسواست ادامه نداره 

خدایا بابت همه نعمت ها شکرت 🙏
من از ۱۷ سالگی اینجوری شدم یه برنامه بود تو ماه واره درمورد وسواس بعدش اینجوری شدم و هیچ وقت خوب نشد ...

عزیزم من روانشناسم الان راهنماییت میکنم چکار باید انجام بدی، 

عضو سازمان نظام روانشناسی، روان درمانی و مشاوره اختلالات فردی( افسردگی، وسواس، اضطراب و..) و مسائل و مشکلات بین فردی و روابط، مشاوره پیش از ازدواج. اجرا و تفسیر تستهای تخصصی روانشناسی. مشاوره آنلاین و حضوری. 
برای شما چجوریه

برا من وقتایی ک شوهرم نیس میرم درو قفل میکنم ولی بازم تهی دلم یکی میگه قفل نکردی دوباره میرم کلیدومیندازم باز میکنم ودوباره قفل میکنم اینکارو صدبارهم تکرار میکنم اگه پتوخوابمون چپه باشه دق میکنم صدبار لامپ رو روشن وخاموش میکنم ببینم چه جوریه پتوخوابمون بخام اب بخورم میرم ده بار لیوان تمیزو میشورم اب میخورم وسایلی رو ک یجایی میزارم صدبار میرم چک میکنم ک سرجاشه یانه گوشیمو قفل میکنم بازم صدبار چک میکنم قفله یانه عکس صفه گوشیمو صدبار عوض میکنم 

فعلا نمیتونم برم دکتر حالمم خیلی بده

سلام سوره جن زیاد بخون حداقل چهل ر‌وز افکارمنفی رو بنویس توکاغذ پاره کن

ساعت بذار دم درحمام که سرهمون ساعت بیای بیرون

همش ذکر استغفار و صلوات بفرست که فکرای مختلف به مغزت هجوم نیاره

برو ورزش گل وگیاه پرورش بده

قران ومفاتیح زیاد بخون

سوره های ذاریات واقعه یس حشر فتح

چهارقل ایه الکرسی

تو خونه حتما اسفند وزاج وکندر باهم دود کن سراذان ظهر یا مغرب

ببین وسواس می‌دونی چجوری شکل میگیره؟ 

از افکار بیش بها داده شده( یعنی افکاری که بیش از حد بهشون بها داده شده، و هیچ پشتوانه منطقی ندارن، و شخص اونارو مهم تر از حدش جلوه میده پیش خودش و ازونا میترسه، و بعد دست به یسری اعمال میزنه تا افکار رو خاموش کنه، چون تسکین موقتی بهش میدن این اعمال، ولی اتفاقی که بعد از چند وقت نیفته اینه که نه تنها افکار کم نمیشن بلکه باعث تقویت اعمال نیست و وسواس عملی شدت بیشتری میگیره، اینجوری خود شخص در واقع یه لینک شرطی سازی رو تو مغزش فعال میکنه، یعنی چی؟ یعنی اینکه شرطی میشه هر بار اون افکار اومدن دست به آداب بخصوص و اعمال بخصوصی باید بزنه، و برای انجامش احساس اجبار میکنه، چون اگر انجام نده اضطرابش می‌ره بالا، و فکر می‌کنه اتفاق بدی قراره بیوفته. 

این تا اینجا نحوه بوجود اومدن وسواس بود، اوکی؟ حالا راهکارش چیه، برات توضیح میدم چکار باید کنی 

عضو سازمان نظام روانشناسی، روان درمانی و مشاوره اختلالات فردی( افسردگی، وسواس، اضطراب و..) و مسائل و مشکلات بین فردی و روابط، مشاوره پیش از ازدواج. اجرا و تفسیر تستهای تخصصی روانشناسی. مشاوره آنلاین و حضوری.