2777
2789
عنوان

کیا وسواس فکری دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 3820 بازدید | 49 پست
بمنم میگین من وسواس رو بیماری ها و ترس از بیماری دارم

سلام خوبی آبجی 

منم بیشرف و سیه روز هزار مشکل داشتم اینم اومد روشون 

اضطراب بی نهایت خود به خود گریه 

و از این میترسم نکنه دیوونه بشم چکار کردی شما آبجی 

سلام خوبی آبجی  منم بیشرف و سیه روز هزار مشکل داشتم اینم اومد روشون  اضطراب بی نهایت خود ...

چرا بخودت فحش میدی 😂

البته مکالمه ای که من هم با خودم دارم همینه 

افرادی که دچار این مشکل میشن بخاطر اینه که مدام میزنن تو سر خودشون و خودشونو سرزنش میکنن 

تمرین کن عاشق خودت بودن رو 

تمرین کن محبت کردن به خودت رو 

افکار که اومد سراغت تحویلشون نگیر 

نماز و دعا بخون 

و در آخر دارودرمانی تحت  روانپزشک 

من از دوروزه دارم دارو میخورم

خدایا بابت همه نعمت ها شکرت 🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا بخودت فحش میدی 😂البته مکالمه ای که من هم با خودم دارم همینه افرادی که دچار این مشکل میشن بخاطر ...

به قول کارو پدر و مادرم زمانی که نطفه منو انداختن در حق من خیانت نه که جنایت کردن،ابن زندگی چه داشت که حالا آدم تو اوج جوونیش به این مصیبت گرفتار بشه خدا ناکرده شاید من ده سال دیگه خدای ناکرده از خداوند عمر گرفتم باید تو گوشم جیرجیرک بخونه این چه مصیبتی بود جوون ناکام که نباید حتما مرده باشه ما هم ناکام شدیم هم تلخ کام ،چینی بیشرف خفاش خورد من اینجا روزگارم سیاه شد با کرونا

بعد کرونا 

چه میدونستم اصلا چنین مریضی هم وجود داره 

😭کاشکی خوب بشم زندگی خیلی سخت شده برام

سلام عزیزم شماوسواسیتون خوب شد؟

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج
برای شما چجوریه

عزیزم میشه دوستیموقبول کنی،منمدتقریبامثل شماهستم

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج