2777
2789

تو شهرمون یهپسرس یه مغازه کوچیک داره توش قاب گوشی و هندسری .... میفروشه جلو مغازشم عطر

زیاد باهاش برخورد نداشتم 😂

فقط یبار با دوستم بودیم گفت خانما عطر تست کنید .. من استین لباسم بلند بود حواسش نبود میخواست استینمو بزنه بالا عطر بزنه رو دستم فوری دستشو کشید😂

هیییی توهم نزنم عاشقش شدم اخه هیچوقت اینجوری به کسی فکر نمیکردم

حتی کراشم نمیزدممم

سلام دوستان این نذر ها برای حفظ آبرو اجرتون با حضرت علی امام زمان هرکس می‌تونه هر چندتا بگه .313ایت الکرسی به نیت سلامتی امام زمان.110نادعلی به نیت حضرت علی.5تام حدیث کسا به نیت 5تن فکر کنید برای خواهر تون دعا میکنید بخداخودم خواهر ندارم آلان امیدم به این دعای نی نی سایتی ها درحقم بگیره دوستان توروخدا کمکم کنید تموم بشه.اسی شرمنده تو تاپیکت میگم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کراشه فقط  

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !

با اجازه اسی

بچه ها چجوری بفهمیم یکی اکانت نی نی سایت مارو رو گوشیش ریخته؟

وسط گریه وسط تک تک مشکلاتم وسط تک تک ناراحتیام وقتی بهت فکر کردم ناخوداگاه لبخند اومده رو لبم 🙂و ،وقتی میخندی انگار من هیچی کم ندارم🙂خدایا مهربونم خودت از دلم خبر داری منو به حاجت قلبیم برسون                                                      میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات مهمونم کنی؟🥺🥰

منمممم رو یکی کراش زدممم

هرچی استوری میزارم فقط لایک میکنه😕عقلش نمیرسه ریپلای کنه؟😅

جانم فدای ایرانم‌🕊🧡عملی میکنم یه روز خوابی که دیدمو🐳💫اصلا میخوام زندگیو برعکس بگیرم🐨🤷🏻‍♀️پشت کاغذ نوشته بود که خورشید مرده سرم رو بالا کردم ماه بهم لبخند زد🌙☀️نشو یه تکست نخونده:)تهدید به مرگ‌میکنن مگه هر شب کم میمیرم؟منو از چی میترسونین اونیم که از سر بریده لب میگیرم🪐⚡حبابی از جنس خیال احاطه کرده مدار افکارم❄️🌊اسمم پینوکیوس میخوام آدم بشم کاش میشد اینو یادم بدن🍪🪼FiveAm:)مرا ببوس من آخرین سکوتم🩶🐼من بیرون زدم از دیوار سایه ها!یادمون رفت زندگی کنیم دیگه اصلا چیزیو حس نمیکنیم🪽🌿نهنگ تو حوض ماهیه و نهنگ توی دریاس🐬🌌

*هنذفری

هر چیز که مال تو باشد خوب است، حتی اگر جای خالی «تو» باشد، آخر جای خالی توی دل مثل سوراخ توی دیوار نیست که با یک مُشت کاهگل پر شود. هزار نفر هم بروند و بیایند آن دل دیگر هیچ‌وقت دل نمی‌شود.