2777
2789
عنوان

کیا رشته دانشگاهشون زبان بوده؟

190 بازدید | 26 پست

بعد گرفتن کارشناسی با درسای دانشگاه تقریبا سطح زبانتون چنده؟ منظور B1 B2 اینا یا با نمره تافل و آیلس

خدایا خودت بساز... تو بسازی قشنگتره 😍😍🥰  اسمم واسه گرفتن انرژی خوب هست واسه فخرفروشی نیست 😍😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معمولا توی دانشگاه چیزی یاد نمیدن اونایی که زبانشون خوبه خودشون آزاد خوندن

من لیسانس یه رشته ای دارم حالا میخوام پیام نور ارشد بخونم میخوام ببینم الان میتونم برم زبان یا باید از کارشناسی شروع کنم

خدایا خودت بساز... تو بسازی قشنگتره 😍😍🥰  اسمم واسه گرفتن انرژی خوب هست واسه فخرفروشی نیست 😍😊
من لیسانس یه رشته ای دارم حالا میخوام پیام نور ارشد بخونم میخوام ببینم الان میتونم برم زبان یا باید ...

وای ارشد حیفه بری پیام نور 

بشین بخون قشنگ ۲ ۳ ماهه سراسری قبول میشی

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
من B2 با ایلس ۷.۵ ربطی ام به دانشگاه نداره از بچگی اموزشگاه میرفتم کلا زبانم قوی بود از ترم اول تا ...

همکلاسیات چطوری بود سطحشون؟ من سطحم تقریبا B1 هست رشته م چیز دیگه بوده به نظرت الان میتونم ارشد برم زبان پیام نور یا کم میارم باید از کارشناسی بخونم

وای ارشد حیفه بری پیام نور  بشین بخون قشنگ ۲ ۳ ماهه سراسری قبول میشی

آخه رشته م غیر مرتبطه و شرایط کلاس رفتن هم ندارم

من لیسانس یه رشته ای دارم حالا میخوام پیام نور ارشد بخونم میخوام ببینم الان میتونم برم زبان یا باید ...

آره میتونی. منابعش رو بگیر واسه ارشد بخون. ولی توصیه نمیکنم چون بدردت نمیخوره. اگه میخوای زبان یاد بگیری آموزشگاه برو وگرنه مدرک ارشد زبان حتی از دانشگاه تهران بازم بدرد نمیخوره

آخه رشته م غیر مرتبطه و شرایط کلاس رفتن هم ندارم

باشه منابع اصلی رو خودت بخون قبول میشی

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
آره میتونی. منابعش رو بگیر واسه ارشد بخون. ولی توصیه نمیکنم چون بدردت نمیخوره. اگه میخوای زبان یاد ب ...

آخه میدونی من خودم زبان میخونم هی ول میکنم میگم منکه میخوام ارشد بخونم بذار زبان بخونم که یکم زبان خوندنم هم منسجم تر شه. هدفم اینه که در اینده بتونم کتابای ساده ترجمه و چاپ کنم و رمان زبان اصل هم زیاد بخونم دوس دارم. به نظرت با هدف من جوره؟ یا برم سراغ یه رشته دیگه

باشه منابع اصلی رو خودت بخون قبول میشی

عزیزم شما پیام نور خوندی؟ گرایشت چیه؟