2777
2789
عنوان

کیا رشته دانشگاهشون زبان بوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 26 پست
اگه میخوای ارشد بخونی حتما یه رشته دیگه بخون که واسه بازار هم بدرد بخوره

شما گرایشت و دانشگاهت چیه؟ چرا میگن مترجمی سخته؟ 

خدایا خودت بساز... تو بسازی قشنگتره 😍😍🥰  اسمم واسه گرفتن انرژی خوب هست واسه فخرفروشی نیست 😍😊
عزیزم شما پیام نور خوندی؟ گرایشت چیه؟  

نه من مدیریت سراسری خوندم 

امسالم سراسری کنکور ارشد دادم منتظر نتایجم

ولی راشد خیلی راحته یکم تلاش کنی سراسری میاری 

کلا تو ارشد رقابت بین ۴۰۰ ۳۰۰ نفره که جدی خوندن 

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه من مدیریت سراسری خوندم  امسالم سراسری کنکور ارشد دادم منتظر نتایجم ولی راشد خیلی راحته یکم ...

آره خودمم کارشناسیم سراسریه ولی کلا الان پیام نور با شرایطم جوره

خدایا خودت بساز... تو بسازی قشنگتره 😍😍🥰  اسمم واسه گرفتن انرژی خوب هست واسه فخرفروشی نیست 😍😊
آخه میدونی من خودم زبان میخونم هی ول میکنم میگم منکه میخوام ارشد بخونم بذار زبان بخونم که یکم زبان خ ...

هدف قشنگی داری و برای رسیدن به هدفت نباید هی زبان رو ول کنی و باید علاقه زیادی داشته باشی به زبان و وقت زیادی بزاری براش.

فقط این نکته رو مدنظر داشته باش اگه بعنوان شغل به زبان نگاه میکنی توش پولی نیست بنظرم زبان رو آدم بعنوان علاقش و اینکه واقعا توی زندگی بدردت میخوره بخونی.

برای ارشد همچنان توصیه میکنم رشته ای رو بخون که بازار کار خوبی داشته باشه. موفق باشی

شما گرایشت و دانشگاهت چیه؟ چرا میگن مترجمی سخته؟ 

من چنین چیزی نگفتم سخته.

ولی اگه نظرمو بخوای بله ترجمه بسیار سختتر از اون چیزیه که فکرش میکنی...

کلاس های ترجمه دکتر محمود رضوانی رو پیشنهاد میکنم برو اگه علاقه داری. موفق باشی

هدف قشنگی داری و برای رسیدن به هدفت نباید هی زبان رو ول کنی و باید علاقه زیادی داشته باشی به زبان و ...

باشه ممنون از راهنماییت

من چنین چیزی نگفتم سخته. ولی اگه نظرمو بخوای بله ترجمه بسیار سختتر از اون چیزیه که فکرش میکنی... ک ...

شما نگفتی از چند نفر شنیدم ولی نمیدونم از چه لحاظ میگن. خیلی ممنون

شما نگفتی از چند نفر شنیدم ولی نمیدونم از چه لحاظ میگن. خیلی ممنون

ببین ترجمه از این لحاظ سخته که باید هر دو زبان مرجع رو یعنی فارسی و انگلیسی رو هردو رو مسلط باشی. اگه فقط انگلیسیت خوب باشه و فارسیت خوب نباشه یا بالعکس نمیتونی ترجمه خوبی داشته باشی....

ببین ترجمه از این لحاظ سخته که باید هر دو زبان مرجع رو یعنی فارسی و انگلیسی رو هردو رو مسلط باشی. اگ ...

فارسیم چجوری خوب نباشه🤔 خب همه مون فارسی بلدیم