نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آخه میدونی من خودم زبان میخونم هی ول میکنم میگم منکه میخوام ارشد بخونم بذار زبان بخونم که یکم زبان خ ...
هدف قشنگی داری و برای رسیدن به هدفت نباید هی زبان رو ول کنی و باید علاقه زیادی داشته باشی به زبان و وقت زیادی بزاری براش.
فقط این نکته رو مدنظر داشته باش اگه بعنوان شغل به زبان نگاه میکنی توش پولی نیست بنظرم زبان رو آدم بعنوان علاقش و اینکه واقعا توی زندگی بدردت میخوره بخونی.
برای ارشد همچنان توصیه میکنم رشته ای رو بخون که بازار کار خوبی داشته باشه. موفق باشی
شما نگفتی از چند نفر شنیدم ولی نمیدونم از چه لحاظ میگن. خیلی ممنون
ببین ترجمه از این لحاظ سخته که باید هر دو زبان مرجع رو یعنی فارسی و انگلیسی رو هردو رو مسلط باشی. اگه فقط انگلیسیت خوب باشه و فارسیت خوب نباشه یا بالعکس نمیتونی ترجمه خوبی داشته باشی....
نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)