2777
2789

نه عزیزم خیالت راحت همه بچه های اول موش ازمایشگاهی هستن مادر پدرا هر چی بلد نیستن با بچه اول یاد میگیرن خودتم مامان بشی همینه ایشالا که مامانه باهوشی باشی با همون اولی یاد بگیری 

یه صلوات به نیته یه نی نی سالم برام بفرستید 💓😘 ممنون که مهربونید😘😘😘 باردار نیستم برا خوب شدنه روحیه و بعد اقدام برا نی نی هست 💓💓💓 

منم همش مسوولیت بچه های دیگه رو دوشته  چون بزرگ تری همیشه باید کوتاه بیای ولی من دیگه ازدواج کردم ولی الانم تو خانواده همسرم اینجوری ام چون عروس کوچیکه خانواده هستم باید ببخشید کوزت همه باشم🤧🪚😐

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه عزیزم خیالت راحت همه بچه های اول موش ازمایشگاهی هستن مادر پدرا هر چی بلد نیستن با بچه اول یاد میگ ...

نه بنظرم اینطور نیس کلا بچه اول همیشه بدبخته همه چی ازش انتظار دارن حتی اگ موفقم باشه بازم توسری خوره 

کافیه بچه های کوچیک ی اشتباهی کنن همش میندازن گردن آدم که چرا بهش نگفتی فلان بهمان تو بزرگتری آی من ر**ی**دم تو این بزرگتری ک 

همونی که دلش پیش تو گیره
منم همش مسوولیت بچه های دیگه رو دوشته  چون بزرگ تری همیشه باید کوتاه بیای ولی من دیگه ازدواج کر ...

دقیقا 

انقد رو اعصابه که هی میگن تو بزرگتری تو بزرگتری

همونی که دلش پیش تو گیره