2777
2789
عنوان

چیکار کنم بنظرتون🙃

600 بازدید | 31 پست

انقد درس دارم جان ندارم بخونم 

دائم خستم اصن دیگه از بعد عید اینطور شدم 

همش استرس درسمو‌ میگیرم متنفر شدم از هرچی درس هست 

شما چطور می‌خونید چطور شد ک واقعا با کتاب دوست شدید شنیدم وقتی با کتاب دوست شی میتونی خوب بخونی😅

ادامه داره اگر هستید بگید بگم...

حساب دست دو نفره☺️

بخون ... اولش سختته اما بخونی حله 

منم خودم میخوام بخونم 

باور کن این هم می گذره

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مادرشوهرم مدیر مدرسه ای هست ک منم توشم‌ یعنی واقعا باید خوب بخونم درس ولی نمیتونم دیگه 

بعد هرسری میرم خونشون میگه فلان معلم گفته این دانش آموز نمی‌خونه اصلا 

اونم میاد میکوبه‌ سرم میگه نخوای درس بخونی میخوای چیکار کنی پس 

حساب دست دو نفره☺️

اگه به درس خوندن علاقه مند نیستی برو دنبال چیزی که از انجام دادنش لذت میبری

نمیشه باید بخونم حتما 

خانواده شوهرم خیلی بالاست مدرکاشون نخونم خودم خورد میشم فقط 

حساب دست دو نفره☺️

نمیشه باید بخونم حتما  خانواده شوهرم خیلی بالاست مدرکاشون نخونم خودم خورد میشم فقط

حالا ک مدرکشون بالاست چرا اومدن بچه مدرسه ای گرفتن واسه پسرشون ،میرفتن یکی همسطح خودشون میگرفتن بالاخره همه بچه مدرسه ای ها ک دکتر معلم مهندس نمیشن 

تعلیق شدم باز اومدم
به خاطر این چشم و هم چشمی ها آیندتو خراب نکن 

بحث این نیست امروز ک پیشش بودم داخل مدرسه میگفتم دوست دارم دیگه درس نخونم 

گفت آره دیگه ترک تحصیل کن بعدش بگن خاک بر سرش بلد نیست هیچی 

من دوست دارم بخونم ولی نمیتونم برم اصلا سمت کتابام😭

حساب دست دو نفره☺️