2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آبرسان بزن مرتب با ویتامین سی اسکرابم کن کرم های روشن کننده بدرد نمیخوره

فقط 22 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
معجزه 😄

فقط 22 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

سرم یا کرم هایی که حاوی نیاسین آمید،ویتامین سی ،آلفا آربوتین هستن اینا روشن میکنن به مرور زمان

یعنی باید چند ماه بزنی تا نتیجه رو ببینی 

اگه جای جوش تازه داری (سرم ویتامین سی یا نیاسین آمید که بهتره)

اگر لک هورمونی داری (آلفا آربوتین)

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4

با اجازه اسی بچه ها توروخدا به پیج لباس من سر بزنید قیمتام خیلیخوبه فالورام بره بالا   

Poshak_delvan_org اینستا

اگر دیدی جوابتو ندادم بدون من همین یه سیم کارت بیشتر ندارم یه کاری نکن برم از سیم کارت ذخیره ام (مادر بزرگم) استفاده کنم 🥴🙈😑
معجزه 😄

هر منبعی رو با خنده تجویز نکن میدونی کرمای پاکستانی مخصوصا معجزه و فائزه خیلی خطرناکن؟؟؟ من از سر جاهلیت کرم سفید کننده و ضد لک گرفتم زدم زیر بغلم و کشاله رانم.. 

بعد چن روز کهیر زدم وحشتناک... با کلی دوا درمون و آمپول خوب شدم... معلوم نیس این کرمای معجزه رو از چی میسازن 

اسی جونتو دوست داری استفاده نکن 

برو داروخونه بهت بهترین مارکا رو میده 

آدما قاضی های خوبی برای اشتباهات بقیه ان و وکیل های خوبی برای اشتباهات خودشون 😉👌🏻
میگن اصلا خوب نیست بعد اینکه ول کردی پوست رو نابود می کنه

دقیقا واااای پوست منو نابود کرد تا مدت ها زیر نظر دکتر بودم اگه بدونی چی گذشت به من،بخدا روم نمیشد بدون ماسک برم بیرون