2777
2789
عنوان

شوهر میگه کنکور ثبت نام نکن 😔😔😔

315 بازدید | 28 پست

شوهر احمقم میگه کنکور ثبت نام نکن 

خاک تو سر بی شعور بی خاصیتش

خودش هیچ خیری نداشت برام الآنم نمیزاره یه قدم پیشرفت کنم 

دعا کنید قبول شم برم از پیش این اعزائیل 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوندی اخه ؟؟....چیکار شوهرت داری یواشکی برو ثبت نام کن اگه خوندی

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین

حالا شوهر من میگه ادامه تحصیل بده همه خرجتو تمام و کمال میدم هزینه دانشگاه هر چی باشه میدم منتها من اعصاب درس ندارم همه چی برعکسه چرااا

کاربریم از بهمن ۱۴۰۱ به دوستم قرض دهده بودم تاپیکاش برا من نیس راجبشون چیزی نمیدونم راجب عمل معده و.... الانم باهاش کات کردم کاربری جدیدشم ندارم ارش سوالتون بپرسم لطفا سوال نپرسین ازم مرسی 

کنکور ارشد؟ببین کلا تو متاهلی سخته درس خوندن،سعی کن پیام نور،غیراتتفاعی و...بری ،شاید شهر خودت قبول نشدی،بعدم چرا با سختی تا بدون کنکور هست،منم دکترا یه ترم رفتم ول کردم،چون واقعا اذیت میشدم واز طرفیم دیدم تاثیری رو زندگیم نداره

۱۷ عشقم  اینم بگم من مغز خر نخورده بودم زود ازدواج کنم اونم با یه آدم مطلقه بی شعور ولی مادرم ...

همسن منی تووو.

بعد مامان طوری ترسوندم ک از صد کیلومتری یه پسر غریبه رد نمیشم دیگ ازدواج پیش کش.

هوا بد است، تو با کدام باد می‌روی؟چ ابر تیره‌ای گرفته سینه تو را ک با هزار سال بارش شبانه روز هم دل تو وا نمی‌شود.