2777
2789
عنوان

در رابطه مهریه

246 بازدید | 31 پست

سلام بچه ها 

من و شوهرم قبل از ازدواج منو خانوادش نشستیم صحبت کردیم که114 سکه مهرم کنه،  و بعد از اینمه ازدواج کردیم،  96 سکه شو ببخشم  تا بتونه ماشین و خونه اش به اسمش بخوره 

چون اخه برادرش چهارتا زن داشت،  و همه شون مهریه داشتن و اونجوری بدبخت شد 

من و مادرم قبول کردیم،  بعد ازدواج،  چون سنم زیر 18 سال بود نمیتونستم ببخشم،  وایستادم تا 18 سالم بشه، ببخشم تا اون هم ماشین و خونه اش به اسمش بخوره،  حالا که 18 سالم شده 

به نظرتون اینکارو کنم؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اعتبار نداره

و کلا برام سواله چجوری زیر 18 تصمیم به این مهمی گرفتید؟

بهای اجرای مهریه  زن برادراش رو شما باید بدید؟

الحمدلله ایرانم که قانوناش عالی اند دختر میتونه شوهر کنه ولی نمیتونه برای اموالش یاکارهای حقوقی اش تصمیم بگیره

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
شما جای من باشید چیکار میکنید،  چون ازم دست نوشته با مهر و امضا داره  به نظرتون اعتبارردا ...

یعنی مهریه ات بشه۱۸تا؟!

ازهرکس ازخداوندواسلام متنفره متنفرم حتی جزئی،ازهرکس که زندگی کسی روحتی دعوابندازه هم متنفرم چه برسه طلاق بشن خدانکرده......
چرا  اینم بگم که اعتماد دارم بهش،  ولی خب ته دلم یع جوریه،  این داستان های نی نی سای ...

من کارمند بانکم 

تو محیط کارم خیلی از خانوم ها   آقایونی رو‌دیدم که به دنبال صورت حساب سپرده همسرشون بودن و کشمکش زیاد داشتن 

سر گرفتن مهریه 

چوب حماقت کس دیگه رو تو نده اونم‌با این سن کمت 

برای چی تو مهر ببخشی که اون خونه ماشین بهش برسه؟خب به نام شما بشه...

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
سر در نیاوردم

عزیزم،  میگم 

من قبل از ازدواج با شوهرم قرار گزاشتیم 114 سکه مهرم کنه،  وبعد از از دواج 96 سکه رو ببخشه 

من چون زیر 18 سال بودم تا سه سال نمیتونستم ببخشم مگر با اجازه پدر 

حالا که 18 سالم شده اینکارو کنم؟ 

چون دو تا ماشین و خونه ابن طورا داره ولی به اسمش نیس

دلم میگه ابنکارو نکن 

آره اعتماد داری بهش اونم حتما به تو اعتماد داره بگو بزنه به نام تو😐

کاربر محدثهجون ❤️قلب_شیشه_ای°°❤️ermi❤️nyli❤️ کاربرای مهربون قدیم درخاست بدید به من اگ با کاربری جدید هستید

چرا از اول مهرتو زیاد کردی که بخای بعدش دست نوشته بدی یا کمش کنی؟

کاربر محدثهجون ❤️قلب_شیشه_ای°°❤️ermi❤️nyli❤️ کاربرای مهربون قدیم درخاست بدید به من اگ با کاربری جدید هستید
چه ربطی به خونه و ماشین به اسمش خوردن داره؟

چون برادر شوهرم چهار تا زن داشت،  هر چهار تازنش بخاطر اینمه مهریه داشتم،  خونه و متشین رو از چنگش دراوردن 

اونا هم قبل ازدواج هیچ اعتمادی بهم نداشتن 

فک میکردن من بخاطر مهریه باهاش ازدواج میکنم،  یعنی بیشتر مادرش اینجوری فک میکرد