2777
2789

یادش به خیر

عشق ممنوع و فاطما گل و حریم سلطان و روزی روزگاری و... 

من که اون موقع خیلی دوسشون داشتم ولی الان انگار فیلماشون خیلی چرت شدن🙄

به نظر شما هم همینطوره؟ 😅

خدایا حال دلم را تکانی بده، هم میبینی، هم میدانی، هم می توانی...🙃💚 میشه یه صلوات مهمونم کنی دوست خوبم؟

اره موضوع همشون یکیه 

کلیپ درست میکنم کلیپ تولد،سالگرد ازدواج،تسلیت و...... هزینه پنجاه تومن //تسویه قبل از تحویل کار// تحویل یک الی دوروزه بستگی به فیلترشکنم داره برای دیدن نمونه کار پیام بدین آیدی بدم یا تو ایتا به این نشونی بریدhttps://eitaa.com/joinchat/960823728C92afd71130   "‏بُزرگترین مشکل تو ارتباطاتمون اینه که گوش نمی‌دیم که بفهمیم؛ گوش می‌دیم تا جواب بدیم" و چقدر بنظرم درسته...       مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادر خوبی برای دخترم باشم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آخ چقدر دوس داشتم حریم سلطان ببینم تو خونه مامانم ماهواره نصب نمیکرد میگفت بدرد نمیخوره

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍

حریم سلطان یه قسمتشو فقط دیدم🙂🤣🤣🤣

یه کاربر ترکیده(سابقه سه بار تعلیق در نی نی سایت گل🔪)...یه کنکوریه خوشبخت ..یه صلوات واسه قبولی پزشکیم میفرسی...با تچکررر...صدای ضبط باشگاه پسرا رو قطع کنی ، انگار وسط بیمارستان زنان و زایمانی😂😂💔

حریم سلطان و عمر گل لاله

اون زمان بچه بودم لامصب حریم سلطان چه صحنه هایی داشت همش داداشم کانالو عوض میکرد😂

عمر گل لاله هم خیلییییی دوست داشتم امید داشتم لاله برگرده بگه زنده ام 🚶

کاربری قبلیم تعلیق شد 🥺🚶
من عشق اجاره ای و عشق حرف حالیش نیست رو خیلی دوست داشتم

اونا هم بد نبودن ولی قدیمی ترا یه چیز دیگه بودن🤤

خدایا حال دلم را تکانی بده، هم میبینی، هم میدانی، هم می توانی...🙃💚 میشه یه صلوات مهمونم کنی دوست خوبم؟