ghoncheyekhabaloo مدیر عضویت: 1401/12/16 تعداد پست: 2562 عنوان فیلم ترکی قدیمیا رو یادتونه؟ 😄😍 | مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 50 پست یادش به خیرعشق ممنوع و فاطما گل و حریم سلطان و روزی روزگاری و... من که اون موقع خیلی دوسشون داشتم ولی الان انگار فیلماشون خیلی چرت شدن🙄به نظر شما هم همینطوره؟ 😅 خدایا حال دلم را تکانی بده، هم میبینی، هم میدانی، هم می توانی...🙃💚 میشه یه صلوات مهمونم کنی دوست خوبم؟ 1402/01/21 | 14:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ghoncheyekhabaloo مدیر استارتر عضویت: 1401/12/16 تعداد پست: 2562 یکی دیگه هم بود اون زیاد قدیمی نیست ولی خیلی قشنگهاسمش گوزل بود (از هم گسیخته) ولی اون بازیگر نقش گوزل خیلی حرصمو در می آورد😐😅 خدایا حال دلم را تکانی بده، هم میبینی، هم میدانی، هم می توانی...🙃💚 میشه یه صلوات مهمونم کنی دوست خوبم؟
اجه عضویت: 1397/06/11 تعداد پست: 11446 چه شبکه ای؟ جم بالیوود ساعت 6عصرتند تند افطاری درست میکنم مچینم میام نگاه میکنم بعد میرم وضو و اینامزه میده درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
اجه عضویت: 1397/06/11 تعداد پست: 11446 یکی دیگه هم بود اون زیاد قدیمی نیست ولی خیلی قشنگه اسمش گوزل بود (از هم گسیخته) ولی اون بازی ... جهان گلپنارو قزلمی گفتیم شروع شد درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
ghoncheyekhabaloo مدیر استارتر عضویت: 1401/12/16 تعداد پست: 2562 جم بالیوود ساعت 6عصر تند تند افطاری درست میکنم مچینم میام نگاه میکنم بعد میرم وضو و اینا مزه میده عه فیلم هندیه؟ فکر کردم ترکیهمن از فیلم هندی متنفرم😂😅 خدایا حال دلم را تکانی بده، هم میبینی، هم میدانی، هم می توانی...🙃💚 میشه یه صلوات مهمونم کنی دوست خوبم؟
اجه عضویت: 1397/06/11 تعداد پست: 11446 راستی راستی پير شدیماااا💔😅 واقعادیشب خواهر شوهرم میگفت تو 23سالگی بچه ات درس میدادیمن تازه دلم هوای شوهر کردهالبته چت میکنم خوشم نمیاد از خانواده شوهرم درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
ghoncheyekhabaloo مدیر استارتر عضویت: 1401/12/16 تعداد پست: 2562 جهان گلپنار و قزل می گفتیم شروع شد من عاشق دلارا بودمخیلی باکلاس بود لامصب😄😍 خدایا حال دلم را تکانی بده، هم میبینی، هم میدانی، هم می توانی...🙃💚 میشه یه صلوات مهمونم کنی دوست خوبم؟
اجه عضویت: 1397/06/11 تعداد پست: 11446 راستی راستی پير شدیماااا💔😅 وواقعا حس پیر شدن میده به آدم بزرگ شدن بچه ها و گذشت سالهاآدم سال به سال یه انسان دیگه میشه درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
اجه عضویت: 1397/06/11 تعداد پست: 11446 من عاشق دلارا بودم خیلی باکلاس بود لامصب😄😍 خخخخ خوش سلیقه ای تو انتخاب فیلم مثل خودم درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
pamuuk عضویت: 1398/12/05 تعداد پست: 1725 منن ماندگارو دوس داشتم ادا و هارون ❤هر که در عشق سر از قله بر آرد هنر است، همه تا دامنه کوه تحمل دارند❤
ghoncheyekhabaloo مدیر استارتر عضویت: 1401/12/16 تعداد پست: 2562 وواقعا حس پیر شدن میده به آدم بزرگ شدن بچه ها و گذشت سالها آدم سال به سال یه انسان دیگه میشه به خدا دیروز داشتم آلبوم نگا میکردم یه ساعت گریه کردم. یه سری عکسای بچگیم بود میگفتم حاضرم 10 سال از عمرمو بدم یه روز فقط یه روز برگردم به اون روزا🙃💔 خدایا حال دلم را تکانی بده، هم میبینی، هم میدانی، هم می توانی...🙃💚 میشه یه صلوات مهمونم کنی دوست خوبم؟
ghoncheyekhabaloo مدیر استارتر عضویت: 1401/12/16 تعداد پست: 2562 خخخخ خوش سلیقه ای تو انتخاب فیلم مثل خودم عزیزمی😄❤️ خدایا حال دلم را تکانی بده، هم میبینی، هم میدانی، هم می توانی...🙃💚 میشه یه صلوات مهمونم کنی دوست خوبم؟
اجه عضویت: 1397/06/11 تعداد پست: 11446 عه فیلم هندیه؟ فکر کردم ترکیه من از فیلم هندی متنفرم😂😅 للعنتی عاشق فیلم هندی هستم فلش و میزارم نگاه میکنمعین قرص آرام بخش جایگزین شدهشوهرم شوخی میگه بیا اینم مشروبتآخه یه لیوان شربت گنده میارم هر شب 8ساله الان بعد پلی میکنمشارژ میشمنباشه من تا صبح تب میکنمفکر کنم قند مند دارم درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
ghoncheyekhabaloo مدیر استارتر عضویت: 1401/12/16 تعداد پست: 2562 للعنتی عاشق فیلم هندی هستم فلش و میزارم نگاه میکنم عین قرص آرام بخش جایگزین شده شوهرم شوخی میگه بی ... خیلی خوبه آدم همچین دلخوشی های کوچیکی داشته باشه👌❤️ خدایا حال دلم را تکانی بده، هم میبینی، هم میدانی، هم می توانی...🙃💚 میشه یه صلوات مهمونم کنی دوست خوبم؟
اجه عضویت: 1397/06/11 تعداد پست: 11446 به خدا دیروز داشتم آلبوم نگا میکردم یه ساعت گریه کردم. یه سری عکسای بچگیم بود میگفتم حاضرم 10 ... وواقعا من حاضرم خیلی خیلی چیزا رو بدم برگردم به روز آخری که با عجله از بابام خداحافظی کردم درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
اجه عضویت: 1397/06/11 تعداد پست: 11446 خیلی خوبه آدم همچین دلخوشی های کوچیکی داشته باشه👌❤️ بعضی وقتا از غربت و تنهاییاینا میشن همدم درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست