2777
2789
عنوان

فیلم ترکی‌ قدیمیا رو یادتونه؟ 😄😍

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 50 پست

یکی دیگه هم بود اون زیاد قدیمی نیست ولی خیلی قشنگه

اسمش گوزل بود (از هم گسیخته) 

ولی اون بازیگر نقش گوزل خیلی حرصمو در می آورد😐😅

خدایا حال دلم را تکانی بده، هم میبینی، هم میدانی، هم می توانی...🙃💚 میشه یه صلوات مهمونم کنی دوست خوبم؟
چه شبکه ای؟ 

جم بالیوود ساعت 6عصر

تند تند افطاری درست میکنم مچینم میام نگاه میکنم بعد میرم وضو و اینا

مزه میده

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی دیگه هم بود اون زیاد قدیمی نیست ولی خیلی قشنگه اسمش گوزل بود (از هم گسیخته)  ولی اون بازی ...

جهان گلپنار

و قزل

می گفتیم شروع شد

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
جم بالیوود ساعت 6عصر تند تند افطاری درست میکنم مچینم میام نگاه میکنم بعد میرم وضو و اینا مزه میده

عه فیلم هندیه؟ فکر کردم ترکیه

من از فیلم هندی متنفرم😂😅

خدایا حال دلم را تکانی بده، هم میبینی، هم میدانی، هم می توانی...🙃💚 میشه یه صلوات مهمونم کنی دوست خوبم؟
راستی راستی پير شدیماااا💔😅

واقعا

دیشب خواهر شوهرم میگفت تو 23سالگی بچه ات درس میدادی

من تازه دلم هوای شوهر کرده

البته چت میکنم خوشم نمیاد از خانواده شوهرم

جهان گلپنار و قزل می گفتیم شروع شد

من عاشق دلارا بودم

خیلی باکلاس بود لامصب😄😍

راستی راستی پير شدیماااا💔😅

وواقعا حس پیر شدن میده به آدم بزرگ شدن بچه ها و گذشت سالها

آدم سال به سال یه انسان دیگه میشه

من عاشق دلارا بودم خیلی باکلاس بود لامصب😄😍

خخخخ خوش سلیقه ای تو انتخاب فیلم مثل خودم

وواقعا حس پیر شدن میده به آدم بزرگ شدن بچه ها و گذشت سالها آدم سال به سال یه انسان دیگه میشه

به خدا دیروز داشتم آلبوم نگا میکردم یه ساعت گریه کردم. یه سری عکسای بچگیم بود میگفتم حاضرم 10 سال از عمرمو بدم یه روز فقط یه روز برگردم به اون روزا🙃💔

عه فیلم هندیه؟ فکر کردم ترکیه من از فیلم هندی متنفرم😂😅

للعنتی عاشق فیلم هندی هستم فلش و میزارم نگاه میکنم

عین قرص آرام بخش جایگزین شده

شوهرم شوخی میگه بیا اینم مشروبت

آخه یه لیوان شربت گنده میارم هر شب 8ساله الان بعد پلی میکنم

شارژ میشم

نباشه من تا صبح تب میکنم

فکر کنم قند مند دارم

للعنتی عاشق فیلم هندی هستم فلش و میزارم نگاه میکنم عین قرص آرام بخش جایگزین شده شوهرم شوخی میگه بی ...

خیلی خوبه آدم همچین دلخوشی های کوچیکی داشته باشه👌❤️

به خدا دیروز داشتم آلبوم نگا میکردم یه ساعت گریه کردم.  یه سری عکسای بچگیم بود میگفتم حاضرم 10 ...

وواقعا من حاضرم خیلی خیلی چیزا رو بدم برگردم به روز آخری که با عجله از بابام خداحافظی کردم

خیلی خوبه آدم همچین دلخوشی های کوچیکی داشته باشه👌❤️

بعضی وقتا از غربت و تنهایی

اینا میشن همدم