2777
2789
عنوان

فیلم ترکی‌ قدیمیا رو یادتونه؟ 😄😍

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 50 پست

یه فیلم بود اسم دختره لامیا بود من دوس داشم فک کنم از بوسه تا عشق بود

بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که بر من نوشته شد به خاطر پرخاشگریم با تو در هنگام نرسیدن روزی و به خاطر رفتن از در خانه ات به سوی بندگانت همراه با تضرع واظهار خضوع و کوچکی در نزد آنان درحالی که کلامت  را در کتاب متینت به گوشم رسانده بودی که ”آنان برای پروردگارشان اظهار خضوع و تضرع نکردند ًپس بر محمد و آل محمد صلوات فرست و این گونه گناهم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان!

روزی روزگاری

و

فاطما گل

جدا خاطره دارم

عشق ممنوع جدا

الان خواهران و برادران و دختر مردم و نگاه میکنم

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پنج خواهر.برگ ریزان دوست داشتم

برگ ریزان خیلی خوب بود😂

علیرضاخان مثلا دختر تربیت کرده بود 

خواهر ب خواهر خیانت میکرد یکی اومد ب خواهرا خیانت کرد

پسرش زن گرف زنش خیانت کرد خودشم رفت با یکی دیگ

چ وضعی بود😂

من به قربان خدا  تا که مرا غمگین دید                                      بهر خوشحالی من در دلم انداخت تورا 😍🥰
اون موقع هم چرت بودن😂😂

شایدهم چون سنمون کمتر بوده عقلمون قد نمیداده که چرتن😂

خدایا حال دلم را تکانی بده، هم میبینی، هم میدانی، هم می توانی...🙃💚 میشه یه صلوات مهمونم کنی دوست خوبم؟

عشق ممنوع اجازه نیمدادن ببینم

حریم سلطان و کارا سودا ( اوکیا) و عمر گل لاله رو می‌دیدم فقط

آخی آهنگ عمر گل لاله تو ذهنم هنوز🥺😂

یالااااان دونیا

من همیشه یک صندلی واسم کم بوده، کتم واسم تنگ بوده، کفشام واسم کوچیک بودن، ساعتم خواب میمونده و من ازش جلوتر حرکت میکردم، احساس میکنم تمام دنیا دست به دست هم دادن تا من به حقم نرسم، اینجور که معلومه دنیا قراره همه چیزو احمقانه تموم کنه؛ اما نمیدونه پایان با منه.
یه فیلم بود اسم دختره لامیا بود من دوس داشم فک کنم از بوسه تا عشق بود

وای اره

لامیه ی دختر داشت خیلی دوس دارم بچم شبیه دختراون بشه

من به قربان خدا  تا که مرا غمگین دید                                      بهر خوشحالی من در دلم انداخت تورا 😍🥰
تنها فیلم ترکی که با عشق چندین بار دیدم عشق ممنوع بود به خاطر بازیگرش فاطما گل هم دیدم  الانم ...

والا منم هرچی تو کانالهای ماهواره میگردم هیچ شبکه ای پیدا نمیکنم قدیمیا رو بزاره☹️

خدایا حال دلم را تکانی بده، هم میبینی، هم میدانی، هم می توانی...🙃💚 میشه یه صلوات مهمونم کنی دوست خوبم؟
عشق ممنوع اجازه نیمدادن ببینم حریم سلطان و کارا سودا ( اوکیا) و عمر گل لاله رو می‌دیدم فقط آخی آهن ...

دارمش آهنگشو خیلی قشنگه😍

برگ ریزان خیلی خوب بود😂 علیرضاخان مثلا دختر تربیت کرده بود  خواهر ب خواهر خیانت میکرد یکی او ...

وای وای وای دختر یادم رفت

عاشق این سریال بودم

خونه شون و خواهر بزرگش فکرت عشق من

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست

دوستان جودا اکبر هم همینطور باور کنید برای مرور خاطرات نگاهش میکنم داره باز پخش میشه

جلال

دوستان جودا اکبر هم همینطور باور کنید برای مرور خاطرات نگاهش میکنم داره باز پخش میشه جلال

چه شبکه ای؟