2777
2789
عنوان

دوستان نتیجه گره زدن سیزده بدر کی مشخص میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 44 پست
نتایجو فعلا نمیزنن😂😂اوایل تیر😂

وااای🤣

اسمان چشم او،آیینه کیست/ آن که چون آیینه با من روبرو بود/  درد و نفرین ،درد ونفرین بر سفر باد/ سرنوشت این جدایی دست اوبود/ ای شکسته خاطر من، ارغوانت شادمان باااد/ ای دلت خورشید خندان، نو بهارت ارغوان باد/

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@نی_نی_یار_حذف_تاپیک2     تاپیک

واا

اسمان چشم او،آیینه کیست/ آن که چون آیینه با من روبرو بود/  درد و نفرین ،درد ونفرین بر سفر باد/ سرنوشت این جدایی دست اوبود/ ای شکسته خاطر من، ارغوانت شادمان باااد/ ای دلت خورشید خندان، نو بهارت ارغوان باد/
وای امسالم داشتم گره میزدم مادرشوهرم اینا تو ماشین منتظرم بودن سرمو بردم بالا دیدم دارن با خنده نگام ...

تو دیگه چرا گره میزدی؟!

***** مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز

عزیزم نتایج عین ثبت نام ایران خودروعه باید ببینی به اسمت درمیاد یانه😂🤞

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

اگه محکم گره زده باشی نتیجش رو زود میبینی ولی اگه شل گره زده باشی دیرتر میبینی

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 
فقد برا شوهر میزنن مگه؟😂😂گره زدم مامانم زودتر خوب شه پاشه سرپا

خدا مامان عزیزت رو شفا بده 🤲🏻

بیشتر واسه باز شدن بخت گره میزنن 

پس چرا خجالت کشیدی ؟! 😉

***** مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز
خدا مامان عزیزت رو شفا بده 🤲🏻 بیشتر واسه باز شدن بخت گره میزنن  پس چرا خجالت کشیدی ؟! 😉

فداتشم مرسی بختم باز شد دیگ 😂نمیدونم حالا میگن این دختد چرا انقد گره میزنه چی میخواد