2777
2789

با یکی ۳ ساله تو رابطم ۳ ماه پیش رسمی کردیم رابطمونو ۶ ماهم هست سربازه یه مدت خیلییی اخلاقش بد شده خیلی خودخواهه خودش هر کاری بکنه طوری نیست ولی من هر کاری بکنم بده با‌همه ی اینا کنار اومدم  گفتم سربازه باهاش بسازم 

ولی دیشب رفته بودیم بیرون و‌سر یه موضوعی بحثمون‌شد مثل همیشه یکی اون گفت یکی من ولی باورم‌نمیشه کنار خیابون وایساد گفت پیاده شو وقتی گفتم نمیشم هولم داد گفت پیاده شو ! باورم نمیشد این‌همون آدمه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صددرصد کات کن 

بامن ازمنطق حرف نزنیداستوره من پاتریکه  لگد زدن مختص به اسب و الاغ نیست خود من گاهی چنان لگدی به بختم زدم که اسب و الاغ به نشانه ی احترام کلاهشونو برداشتن هرگز هرگز هرگز هیچ مردی، هیچ زنی را و هیچ زنی، هیچ مردی را نه عوض کرده و نه درست کرده است .این تحفه ای که شما می بینید ده بیست درصد بدتر می شود که بهتر نمی شود . بنابراین اگر با ده بیست درصد خرابتر شدن، می توانید او را بپذیرید، مباركتان باشد . اگه نه بروید دنبال كارتان و رهایش كنید.  

ببین ی نفر با ادم بیخودی سرد نمیشه همیشه پای ی نفر دیگه هم وسطه😄

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …