2777
2789
عنوان

چرا یکی نمیگه بهم معنی این عکس لعنتی چیه؟ 😔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 812 بازدید | 36 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی شما همو میخواید ولی بقیه نمیزارن اجازه نمیدن ..

ولی یکی گفت عاشقانه که انگار دارن یکیو به زور میدن بهش

زورم نمیرسه فراموشت کنم فقط میخام عادت کنم که نیستی..🌒 کاربر __btsarmy__ هستم که تعلیقم کردن :)🖤
میخوان بهم برسن اطرافیان نمیزارن

عاشقانه یا زوری داره یکیو میدن بهش؟ 

زورم نمیرسه فراموشت کنم فقط میخام عادت کنم که نیستی..🌒 کاربر __btsarmy__ هستم که تعلیقم کردن :)🖤
ولی یکی گفت عاشقانه که انگار دارن یکیو به زور میدن بهش

نه ببین  ، دختره و پسره دارن به هم نزدیک میشن تا همو ببدسن اما بقیه با دستاشون دارن اونارو میکشن تا از هم دورشن و به هم نرسن

در آغوشِ خدا {🤍}
نه ببین  ، دختره و پسره دارن به هم نزدیک میشن تا همو ببدسن اما بقیه با دستاشون دارن اونارو میکش ...

😔💔واقعا یعنی برا منه :)؟ عاشقانه نیس؟ 

نه ببین  ، دختره و پسره دارن به هم نزدیک میشن تا همو ببدسن اما بقیه با دستاشون دارن اونارو میکش ...

معنی اینو نمیده که مثلا یکیو به زور بدن؟ 

معنی اینو نمیده که مثلا یکیو به زور بدن؟ 

نه دقت کن به حالت انگشتای دستایی که رو سر دختر و پسرس ، دارن  میکشنشون با دست تا درشون کنن از هم ، یعنی دختر و پسر عاشق همن  اما ادما یا یسری شرایط نمیزارن 

در آغوشِ خدا {🤍}
نه دقت کن به حالت انگشتای دستایی که رو سر دختر و پسرس ، دارن  میکشنشون با دست تا درشون کنن از ه ...

خب بنظرت برا منه؟ 😔😔😔😔💔بلاکم کرده