2777
2789
عنوان

خانوما یه سوال؟؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 735 بازدید | 157 پست
اتفاقا هرجا رفتم واقعا چند ساله خسته شدم از دنبال این سوال گشتن.   اما همه مث شما بی منطق ...

اصن این سوالات و بحثا چ ربطی به رل و سسشعرا داره؟

شما دنبال جواب نبودین وگرنه هزاران ساله ک این سوال جواب داده شده

شما اولین نفر نیستین اینو مطرح میکنید

زندگی یعنی خنده هایت...
اما هیچ دینی کامل تر اسلام نیست من ک علم انچنانی ندارم اما برید حتی مطالعات و نظرات دانشمندان خارجی ...

اونا محدودن من نميخام توهيني كنم ب هيچ ديني در كل فقط قبول ندارم همين 😊كافر هم نيستم ب مردم خدمت ميكنم و هميشه انسانيت داشتم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصن این سوالات و بحثا چ ربطی به رل و سسشعرا داره؟ شما دنبال جواب نبودین وگرنه هزاران ساله ک این سوا ...

خخخخخ بله هزار نفر پرسیدن همشون هم به ادمای مث شما برخورد کردن و از هرچی دینه زده میشن 

واقعا مغزم سوخته هنگم مگه میشه مگه داریم یه چیزایی میگن واقعا ادم میسوزه

اره منم یمدت اینجوری بودم بعددیدم دارم ازخدادورمیشم بیخیالش شدم چون واقعانمیتونستم دلیلشوپیداکنم.بعضیامیگن چون توجنگاشوهرخانمامیمردن خداگفته مردبااجازه ی زن اولش چندتازن بگیره که اونابی شوهرنباشن به سمت خرابی نرن

خب ایناتابیان بفهمن دی ان ای چیه کلی بچه که معلوم نیست پدرش کیه این وسط میمونه.حالامن نمیگم این کارد ...

خداروشکر میدونی چندشه سرم داره میترکه هرچی مقالهو.    خوندم به جواب این نمیرسم از هرکیم میپرسی چرت و پرت میگه 

زورم نمیاد اما متنفرم از کسایی که فقط حرف میزنن الان خود تو بگن شوهرت نه رلتو با یکی شریک شو هرچی دی ...

کجا اسلام و دین گفتن شوهرمو با یکی دیگه شریک شم؟

خود شما هم فقط حرف میزنین و اصن یه لحظه مهلت نمیدید فکرتون کار کنه تا به جواب این سوال برسه

زندگی یعنی خنده هایت...
چه ربطی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟  انگار نگرفتی موضوع میگم شما که مدافع قرانی وقتی قران خیلی چیزارو که هنو ...

قرآن تنها کتابیه که تمام کشفیاتی که عالم تا حالا نتونسته بش دست پیدا کنه و یا قرنها بعد به دست آورده رو کاملا نشون بده و توضیح بده 

آتش

آهن

الکل

ستارها

سیارات

منظومات شمسی

همین ماشینهایی که سوار میشید و و و که دانشمندان اروپایی و آمریکایی به اعجاز قران اعتراف میکنند

شما دنبال جواب سوال نیستید شما دنبال شبهه افکنی و ناچیز شمردن قرآنی هستید که خداوند میگه و ما قرآن را فرو فرستادیم و ما آن را نگهبانیم 

شبهه انداختید و قرآن رو قبول ندارید

این سوال خودتون رو از ادیان دیگه هم بپرسید

خخخخخ بله هزار نفر پرسیدن همشون هم به ادمای مث شما برخورد کردن و از هرچی دینه زده میشن 

از ادما نپرس

برو مطالعه کن

اگه به جوابش نرسیدی بعد بیا اینو بگو

شما اصن دنبال جواب نیسی وگرنه مشکل از ادما نیست

خدا هم بیاد روی زمین و بگه این جوابشه تو میگی نه الکی میگی

همونجور ک الان توی جوابات گفتی

زندگی یعنی خنده هایت...