2777
2789
عنوان

خانوما یه سوال؟؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 735 بازدید | 157 پست
کدوم محضر دار کدوم جای قانونی میاد میسنجه ببینه این مرد توانایی داره یا نه؟

عزیزم عذر میخوام جرا باید دختر ۱۷ساله بیاد بگه عاشق یکیم که زن داره حالا میخواد با من ازدواح کنه خب آیا زنی که زن دوم میشه نمیفهمه طرف زن و بچه داره بنابراین مسکل محضر نیست مشکل جنس ما زناست

اخه تو واسه چی خودتو جر میدی به تو چه؟؟  بلدی جواب بدی بفرما.  بلد نیستی مجبور نبیایی راه ...

تاپیک عمومی  زدی نمیتونی بگی کی بیاد کی نیاد

خب تو چرا زورت اومده؟

زندگی یعنی خنده هایت...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه خدارو قبول داری پس قران رو هم باید قبول داشته باشی اینا از هم جدا نیستن اگه خدارو قبول داری به ...

بايدي در كار نيست

اگه اينجوريه مسيحيا و يهوديا هم بايد قرانو قبول داشته باشن 

من دينم انسانيته و مردم خدمت ميكنم 

اقا باشه به شرط میگم چرا با همین شرط برا زن نیست؟؟؟  مگه فرقش چیه؟؟  اینو جواب بده

بنظرم بهتره به بعضی چیزافک نکنیم چون شک وشبه پیش میادانسان واقعاعقلش به بعضی چیزانمیرسه حتما چیزی بوده که خدااینوگفت

فرقش در تشکیل نطفه است 

چه ربطی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟  انگار نگرفتی موضوع میگم شما که مدافع قرانی وقتی قران خیلی چیزارو که هنورم کشف نشدن گفته طور نگفته میشه مشخص شد فرد پدر مادرشکیه دی ان ای.  ببین واقعا منطقی فک کن این فقط و فقط تبعیض ریشش هم برمیگرده به سابق خیلی وقته پیش که امامان هزاران رن صیغه ای داشتن

هر ديني فك ميكنه خودش درست گفته

اما هیچ دینی کامل تر اسلام نیست

من ک علم انچنانی ندارم اما برید حتی مطالعات و نظرات دانشمندان خارجی رو هم مطالعه کنید ک رسیدن به کامل بودن دین اسلام

زندگی یعنی خنده هایت...
بنظرم بهتره به بعضی چیزافک نکنیم چون شک وشبه پیش میادانسان واقعاعقلش به بعضی چیزانمیرسه حتما چیزی بو ...

واقعا مغزم سوخته هنگم مگه میشه مگه داریم یه چیزایی میگن واقعا ادم میسوزه

بايدي در كار نيست اگه اينجوريه مسيحيا و يهوديا هم بايد قرانو قبول داشته باشن  من دينم انسانيت ...

ان شا الله اون دنیا هم این انسانیت صرف کمکت کنه

خدا همه رو به راه راست هدایت کنه

زندگی یعنی خنده هایت...
تاپیک عمومی  زدی نمیتونی بگی کی بیاد کی نیاد خب تو چرا زورت اومده؟

زورم نمیاد اما متنفرم از کسایی که فقط حرف میزنن الان خود تو بگن شوهرت نه رلتو با یکی شریک شو هرچی دین و،،،  اس زیر سوال نمیبری؟؟؟  بعد میایی از تفسیر و...  میگی؟؟؟ 

چه ربطی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟  انگار نگرفتی موضوع میگم شما که مدافع قرانی وقتی قران خیلی چیزارو که هنو ...

خب ایناتابیان بفهمن دی ان ای چیه کلی بچه که معلوم نیست پدرش کیه این وسط میمونه.حالامن نمیگم این کاردرسته واقعاکارچندشیه مرداچندتاچندتازن بگیرن