2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهم ثابت شده بخاطر ولخرجیاش خیلی فقر کشیدیم 

شب عید کلی پول  داشت گفتم من النگو میخوام ب این بهونه ک نره پولاشو خراب کنه یکم بتونیم پس انداز کنیم گفت بعد عید میخرم دیروز ازش پرسیدم چقدر پول مونده برای طلا گفت ۴ ملیون من اینجوری شدم😑😑قشقرق ب پا کردم حالا گفته میرم قرض میکنم میخرم برات میگم نمیخوام دلخوش بودم از اون پول طلا بخرم لعنت ب من 

به هیچ جا نمیرسم باهاش

کم کم میتونی روش اثر بذاری

کارتشو ازش بگیر

یا یه درصدی از حقوقشو هر ماه باهاش شرط کن بده بهت

یا اینکه خودت یواشکی پول پس انداز کن جایی که خیلی خالی شده کار واجب داره رو کن خودش کیف میکنه ارزش پس انداز رو میفهمه

چند بارم همینجوری خیلی سفت باهاش دعوا کن

آینده ای که با پس انداز میتونین داشته باشین براش وصف کن

یا بندازش توی قسط و بدهی و عمل انجام شده

هزار تا کار دیگه میتونی بکنی

لایک نکنید.. هرکی لایک کرد سوسک بشه ایشالله...فقط ریپلی دوس دالم🥲
کم کم میتونی روش اثر بذاری کارتشو ازش بگیر یا یه درصدی از حقوقشو هر ماه باهاش شرط کن بده بهت یا ا ...

همشو رفتم همشو با اینکه عذاب وجدان دارم ولی گفت قرض میکنم برات النگو میخرم گفتم بااااایدم همین کار بکنی برام مهم نیس پولش از کجا میاد