2777
2789

بچه ها من اینروزا تو انیستا و نت و نی نی سایت خیلی در مورد رابطه اصلاح سبک و بارداری خوندم که خیلیا به نتیجه رسیدن  می خواستم ببینم  اینجا کسی هست بااین روش باردار شده باشه چه کار هایی کرده ؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قبلا خیلی اهل تحرک و ورزش بودم درست از وقتی که ازدواج کردن  ورزش رو گذاستم کنار  یه جورایی باخودم میگم بدن من  به ورزش عادت کرده بود الان چون نمی کنم   تنبلی گرفتم البته اطلاع نداشتم قبلا هم تنبلی داشتم یانه

چه جالب،حالا چه کارهایی انجام دادید؟

من پسرم دو سالش بود تصمیم گرفتم بچه دوم بیارم پسرمم البته هفت ماه طول کشید باردار شم ولی این سری از اول رفتم زیر نظر دکترهای متخصص که به خیال خودم طول نکشه ولی تا یک سال با هر چی دارو و قرص و امپول باردار نشدم بالاخره بعد یک سال با داروها باردار شدم ولی بخاطر عوارض همون داروها پوچ شد بارداری و ختم بارداری و دادن ... رژیم و پیاده روی و شروع کردم روزی یک ساعت یا بیشتر پیاده روی،  قند و شکر و خوراکی و روغن و غذای سرخ کردنی هم ممنوع کردم بخدا اصلا لب نزدم دیگه حتی متفورمین هم نمی خوردم سبزیجات و لبنیات و عسل و اینجور چیزا خیلی می خوردم بعد سه ماه استراحت بعد سقط اقدام کردم بعد چهارماه ،ماه چهارم اقدام ک اصلاااااا تو فکر بچه نبودم خدا دخترمو بهم داد خیلی سختی کشیدم ولی ارزششو داشت انشالله خدا دامن همه منتظر ها رو سبز کنه 😍😍😍😍

...
خداروشکر  از شروع اصلاح سبک تا به نتیجه رسیدن چقدر طول کشید

عزیزم من هفته ای نیم کیلو میتونستم کم کنم چون پلی کیستیک یکم سخت وزن کم میکنه با ورزش و رژیم هفته ای نیم کیلو

البته کنارش دکتر هم میرفتم و دارو هم مصرف میکردم ک باردار شدم ولی دکترم میگفت یه پنج کیلو دیگه لاغر کنی دیگه احتیاجی ب دارم هم ندازی و راحت باردار میشی

خدایا ب دلامون آرامش بده