2777
2789
عنوان

اردکامون😍😍♥

181 بازدید | 4 پست

دوتا جوجه اردک گرفتیم واسه عید 

ریز میزه بودن 

نبردیم واکسن بزنیم

فردا ببرم واکسن بزنم دیگه نمیمیرن خداروشکرکه؟ 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دعا کنید بچم رو صحیح و سالم در آغوشم بگیرم.💐تو دلی مامان،منو بابایی خیلی برای اومدنت ذوق داریم....

واکسن چرا؟؟ ما ک نمیزنیم

نمیرن و مریض نشن مام هربار گرفتیم نزدیم ولی اینبار میخوایم بزنیم بنظرتون واکسن براشون میزنن؟ لازمه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دعا کنید بچم رو صحیح و سالم در آغوشم بگیرم.💐تو دلی مامان،منو بابایی خیلی برای اومدنت ذوق داریم....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیرن و مریض نشن مام هربار گرفتیم نزدیم ولی اینبار میخوایم بزنیم بنظرتون واکسن براشون میزنن؟ لازمه

کجا زندگی میکنین؟ اونا نیاز به هوای ازادو گشتو گذار دارن 

من شمال زندگی میکنم و دور اطرافیانم ندیدم ک بزنن فقط وقتایی ک مریض میشن بهشون دارو میدن یعنی شربت

پروفایلمو عوض نمیکنم لطفا درخواست نفرمایید     با تشکر😁    یا راهی خواهم ساخت    یا ساخی راهم اخ😌                                 
کجا زندگی میکنین؟ اونا نیاز به هوای ازادو گشتو گذار دارن  من شمال زندگی میکنم و دور اطرافیانم ...

روزا تو تراسن شبا تو جاشون تو اتاق

همیشه میبرمشون بیرون  و گشت میزنن

نمیخوایم بمیرن واسه اون میخوایم واکسن بزنیم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40