2777
2789

سلام دوستان دخترم پنج سالشه ولی عادت کرده هرچیزی رو که‌ بخواد با گریه غرغر‌ کردن می‌خواد منم چند ماهی میشه فعلا با مادرشوهرم اینا زندگی میکنم و نمیتونم دعواش کنم یا هرچیزی دیگه چون قبلا زدمش و دعواش کردم دهن همه باز شد برا دخترم  قبلا که تنها بودم باهاش خیلی صحبت میکردم که هرچی می‌خواد به خوبی بگه نه با گریه وزاری‌ الانم جوری شده که ببینه کسی چیزی داره یا چیزی میخوره فورا میزنه زیر گریه یا غرغر میکنه منم ازون میخوام یا بریم مهمونی سر سفره واقعا میخوام خودمو بکشم از دستش الانم که هر چی بهش میگم کارتدرست نیس اصلا حرفا مو به خیالش نمیاره چیکار کنم واقعا و خیلیم لجبازه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زدن درست نیست فقط نباید به گریه هاش اهمیت بدی که بخاطر شرایط نمیتونی 

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

وقتی گریه میکنه بگو داد میزنی صدات نمیشنوم  

و واقعا سعی کن نشنوی 

مجبور میشه آروم شه 

وقتی آروم شد بهش بگو نمیشه نباید بخواد فعلا  نخواد ولی تو یه موقعيت  بهتر برات میگیرم 

وقتی گریه میکنه بگو داد میزنی صدات نمیشنوم   و واقعا سعی کن نشنوی  مجبور میشه آروم شه&nb ...

مثلا خونه ایم بهش میگم اینکار نکن خوب نیس قبول میکنه حرفام رو ولی بریم مهمونی دیگه یادش میره هرچی هم بش بگم بازم کارخودشو میکنه 

مثلا خونه ایم بهش میگم اینکار نکن خوب نیس قبول میکنه حرفام رو ولی بریم مهمونی دیگه یادش میره هرچی هم ...

زیر هفت سال طبیعی و باید بیشتر باهاش حرف بزنی ولی سرزنش نکن تشویش کن اکه خوب تر باشه همه بیشتر دوستش دارن و ...

منم کودکی اینجوری بودم تا چندیال پیش حتی خواهرام  تاوقتی برای چیزی گریه کرد اصلااااا محلش نده ...

اخه یچیزی دیگه در کل عادت کرده اگه یه‌جیزی بشه یا یه چیزی بخواد صداشو کلا گریون میکنه یعنی اشک از چشاش اصلا نمیاد