2777
2789

من دارم برا ازمون استخدامی میخونم بعد چون احتمالش پایینه قبول شم. ب شوهرم گفتم ب خانوادش نگه من میخونم. ازطرفی خواهراشم شرکت کردن نمیخوام فک کنن من چقد زیاد میخونم چون برا دانشگاه رفتنم ی بار خواهرش تیکه انداخت چرا انقد میخونی قبول نمیشی. اخه اون خبر نداشت من کار خونه میکردم و واقعا نمیرسیدم خوب بخونم فقط میگفتن فلانی داره کنکور میخونی همه جاهم پر کردن. حالا الانم گفتم پر نکنن و قبول نشم. ب شوهرم گفتم نگو. عصری رفته پیش مادرش اومده میگم مادرت خوب بود؟ چه خبر؟ میگه هیچی احوالتو میپرسید منم گفتم برا ازمون میخونه. وااای میخواستم سرمو بکوبم ب دیوار. مامانشم همینطوررررر دهن لقه. الان خیلی عصبانی ام چیکار کنم از دست اینااااا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور باهاشون برخورد کنم؟ 

تو ذات ادماست وخیلی سخته دیگرانو تغییر داد  خواهرم از ارث پدری ۱۰ سال پیش ۵ میلیون بهش ارث رسید به شوهرش گفت نگو به کسی مستاجریم بریم کنار گوشه خونه بخریم دامادمون سریع زنگ زد به خانوادش گفت ۵تومن ارث رسیده دستمون پدرشوهرش سریع زنگ زد پولو بدید به ما تراکتور بخریم خواهرشوهرش یه چیز گفت تهش خواهر خونه رو خرید به نام خودش شوهرش زنگ زد گفت به خانوادش به نام خودش کرده مادرشوهرش زنگ زد زشته خونه به نام زن باشه اینهمه دعوا کشمکش بخاطر دهن لقی دامادمون الانم ۵۰ سالشه هنوزم ببخشیدا همون گوهیه که هست

افرین ب خواهرت

دیگه ارثش بود حقش بود به نام خودش بشه ولی دامادمون بدون مشورت باخواهرم طبقه دوم خونشو داد به دامادش کردش داماد سرخونه الان حسابی حرصش میدن من موندم شوهر ابجیم بااین سطح از بیشعوری چجوری میخاد تقاص پس بده