من و خواهرم متاهلیم. من دو تا بچه کوچیک دارم و راهم دورتره. بابام ازون اول ازدواجش توقع داشت خواهرم برا همه کارای زن بابام بره، ببرتش خرید، ببرتش چکاپ و دکتر و ... شوهرخواهرمم حسابی شاکیه ازینکه خواهرم میره و میگه بابات خودش ببره. حالا الان زن بابام مامو چکاپ سالانش مشکوک بوده و باید بره نمونه برداری. باز شوهر خواهرم شاکی شده و گفته خواهرم حق نداره بره. با بابامم نمیشه حرف زد سریع میگه من بدبختم و خدا ادمو محتاج بچه نکنه و سریع قلبش میگیره و ....
🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه میدارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴) حضرت محمد ص (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خودش مشکل داره که نمیتونه بره ؟ یک اسنپ بگیره ، زحمت نده بقیه. داماد تون هم حق داره
ی کم شنواییش ضعیفه و حرف دکترا رو خوب متوجه نمیشه. از بابام توقع داره ببرتش، بابامم سریع پاس میده ب خواهرم. اونم نمیتونه نه بگه و میبره، بعدش کلی حرف میشنوه از شوهرش
خودش بچه نداره اگ نداره بتونین به یکی که احتیاج داره برای رضای خدا کاری کنید مطمئن باشین خدام بی جو ...
نه بچه نداره. خواهرشینام شهرستانن. اینجا کسیو نداره. دلم برا اونم میسوزه. کلا هم ادم بشدت استرسی هست سر سلامتی. سالی چن بار میره انواع چکاپ. تو همین چکاپام توده مشکوک دیدن
ی کم شنواییش ضعیفه و حرف دکترا رو خوب متوجه نمیشه. از بابام توقع داره ببرتش، بابامم سریع پاس میده ب ...
اگه پدرت میتونه بهتره ایشون ببره
🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه میدارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴) حضرت محمد ص (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)
نه بچه نداره. خواهرشینام شهرستانن. اینجا کسیو نداره. دلم برا اونم میسوزه. کلا هم ادم بشدت استرسی هست ...
آدم میمونه چی بگه ☹️
من فکر کردم سالمه و بهونه میاره
ان شاالله بهتر بشه حالش
کلن مردا زن دوم میگیرن عوض میشن.اصلن تحویلش نگیرین که خودش پای مسئولیتش بمونه.بگین ما هم نمی تونیم.
اصن دلیل اصلی ک ما اصرار کردیم زن بگیره این بود ک چن سال خواهرم از کار و زندگی افتاده بود هی میرفت کارای خونه بابامو میکرد. چون داداشمم کوچیک بود تو خونه بود. گفتیم زن بگیره ک خواهرمم راحت شه بشینه سر زندگیش، بابام رفت یکی رو گرفت ک کارای اونم ریخت سر خواهرم. البته اخیرا دگ پتساژ و خرید ایناشو دگ ب خواهرم نمیگفت و با بابام میرفت. تا این داستان مریضی شروع شد
زن باباتون چجور آدمیه اگه قدرشناس نیست انجام نده بهونه بیاره تا خودش بفهمه کمکم
ادم مهربونیه ولی خوب بدعادتم شده دگ. هی هر جا میخواد بره بره ب خواهرم میگه. سر خرید و اینا من انقد تو گوش خواهرم خوندم ک بابا بهانه بیار نرو. کم کم درست شد. ولی الان و این استرس اینکه نکنه سرطان باشه باز همه چیو ریخته ب هم