2777
2789
عنوان

Bernadine برگشته((:🤎

254 بازدید | 25 پست

خب میدونم کسی متوجه تعلیق شدنم نشده بود، اوکیه...

ولی خب برگشتم، اره

دلم برای خیلیا تنگ شده بود و قطعا اگه اون چند نفر نبودن برنمیگشتم سایت((:🤎

نمیدونم چرا تعلیق شدم ولی اونی که منو گزارش زد ایشالا شوهرش ولش کنه با جنیفر لوپز ازدواج کنه🗿

الان کاربری دست دونفره گزارش نزن دوست خوصگلم**

𝐑𝐢𝐞𝐳_𝐯𝐨𝐮𝐬 𝐄𝐮𝐠𝐞𝐧𝐞? 𝐑𝐢𝐞𝐳_𝐯𝐨𝐮𝐬...? زیر آسمان مارسی "جایی در میان اشک ها و لبخند های اوژنی↶⿻  "برنادین رزی اوژنی کلاری"┊𝟔𝟗 هـے مونالیـزا! بگو راز خنده هات چیہ؟ که حالمو بد بـہ 𝐅𝐮𝐜𝐤 میده !... "تَِوَِ" با "مَِنَِ" درباره "مَِاَِهَِ" حرف میزدی و "مَِنَِ" با "مَِاَِهَِ" درباره "تَِوَِ"... کاربری دوم، کاربری دست دونفره گزارش نزن بیب𝐃;

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش برگشتی

عه آب البالووووووو😂😭

𝐑𝐢𝐞𝐳_𝐯𝐨𝐮𝐬 𝐄𝐮𝐠𝐞𝐧𝐞? 𝐑𝐢𝐞𝐳_𝐯𝐨𝐮𝐬...? زیر آسمان مارسی "جایی در میان اشک ها و لبخند های اوژنی↶⿻  "برنادین رزی اوژنی کلاری"┊𝟔𝟗 هـے مونالیـزا! بگو راز خنده هات چیہ؟ که حالمو بد بـہ 𝐅𝐮𝐜𝐤 میده !... "تَِوَِ" با "مَِنَِ" درباره "مَِاَِهَِ" حرف میزدی و "مَِنَِ" با "مَِاَِهَِ" درباره "تَِوَِ"... کاربری دوم، کاربری دست دونفره گزارش نزن بیب𝐃;

مرسی از کسایی که خوش امد گفتن ایشالا یه روزی اگه نترکیدیم منم بشم کاربر قدیمی سایت(:

خوش اومدی جیگر

فدات

یکی از دلیلای برگشتنم تو بودی😂❤

فدات یکی از دلیلای برگشتنم تو بودی😂❤

قرررربونت بشم 

یهو دیدم ساکتی صدات درنمیاد 

اومدم ببینم کدوم گوری رفتی هی گشتم هی بالا نیومد  بعد اون کاربره منو تگ کرد گف تعلیق شدی خیلی ناراحت شدم  

من یه دیوونه فاقد سلامت روانی هستم نود درصد حرفایی که باهاتون موافقت میکنم فقط واسه اینه که حال ندارم مخالفت کنم 
قرررربونت بشم  یهو دیدم ساکتی صدات درنمیاد  اومدم ببینم کدوم گوری رفتی هی گشتم هی بالا ن ...

😂😂😂انقد تگتون میکردم دیوونه شده بودین دیدی ۴ روزه تگ نکردم مشکوک شدی این یه غلطی کرده نمیاد😂💔

😂😂😂انقد تگتون میکردم دیوونه شده بودین دیدی ۴ روزه تگ نکردم مشکوک شدی این یه غلطی کرده نمیاد😂💔

دقیقااا🤣🤣🤣 اومدم گشتم ببینم چرا صدایی ازت در نمیاد

من یه دیوونه فاقد سلامت روانی هستم نود درصد حرفایی که باهاتون موافقت میکنم فقط واسه اینه که حال ندارم مخالفت کنم