2777
2789
عنوان

پسریکسالم رنگ پوستش زردشده

50 بازدید | 4 پست

وقتی به دنیااومدآزمایش فاویسم نداده ولی چندین بارکنار باغ باقلی یاخودباقلی اینا قرارگرفته ولی طوریش نشده اماچندروزپیش خونه مادرم خیلی باقلی پخته خوردم به پسرمم دادم شیرمادرمیخوره مخصوصاًشبا توخواب خیلی زیاد،اما امشب بعدازچندروزحس میکنم رنگ پوست صورتش زردشده مثلاًانگاررنگ طبیعیش نیست کنارپوست خودم وخواهرش مقایسه می‌کنم فرق داره بنظرتون فاویسم داره یازردی داره؟لطفاًاگه کسی میدونه کمک کنه چون دلواپس شدم اینم بگم که قطره آهنشو هرروزه نمیدم چون اذیت میکنه تابخوره تف میکنه بیرون واسه همین چندروزیکبارمیدم ممکنه کم خونی گرفته باشه؟

هرآدمی یه آرزویی داره که....همیشه براش آرزو می مونه 😔

ممکنه گرمیش کرده و کبدش نمیتونه سم زدایی کنه .انار شیرین بهش بده . آبشو بگیر بهش بده همینطور لیمو شیرین برای سبک شدن کبد و پاکسازی بدن و خون خیلی خوبه حتی اگه زردی باشه هم با این دوتا تا حد زیادی رفع میشه خوراکی هم هست ضرر نداره

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممکنه گرمیش کرده و کبدش نمیتونه سم زدایی کنه .انار شیرین بهش بده . آبشو بگیر بهش بده همینطور لیمو شی ...

باشه همینکارومیکنم ممنونم ازتون🙏

هرآدمی یه آرزویی داره که....همیشه براش آرزو می مونه 😔

سلام مامان  💛 

زرد شدن پوست در نوزادان بعد از دوران نوزادی (یعنی بعد از ۲ ماهگی) معمولاً یکی از این علت‌ها رو داره:

1️⃣ کم‌خونی همولیتیک (مثل فاویسم)

2️⃣ کم‌خونی ناشی از فقر آهن
اگر قطره آهن منظم داده نشه، کم‌خونی اتفاق می‌افته و پوست ممکنه رنگ پریده یا کمی مایل به زرد بشه، اما این نوع زردی بیشتر "رنگ‌پریدگی مایل به زرد" است تا زردی واقعی بیلی‌روبینی.

3️⃣ مشکلات کبدی یا صفراوی (نادرتر)
در صورت همراهی با ادرار تیره یا مدفوع کم‌رنگ، باید سریع بررسی آزمایشگاهی انجام بشه.

🩺 توصیه‌های علمی و فوری:
✅ سریعاً به پزشک متخصص کودکان مراجعه کن تا آزمایش G6PD (فاویسم) و بیلی‌روبین خون گرفته بشه.
✅ فعلاً تا زمان مشخص شدن نتیجه، هیچ نوع باقلا، نخود، عدس یا لوبیا تازه مصرف نکن و خودت هم از خوردن باقلا پرهیز کن چون از طریق شیر منتقل میشه.
✅ مصرف قطره آهن رو منظم و روزانه ادامه بده؛ اگر کودک اذیت میشه، پزشک می‌تونه نوع یا طعم قطره رو تغییر بده.
✅ اگر ادرار تیره، مدفوع بی‌رنگ یا بی‌حالی دیدی، سریع‌تر مراجعه کن — چون ممکنه نیاز به بررسی اورژانسی باشه.

🎥 برای دیدن ویدیوهای علمی و کاربردی درباره‌ی تغذیه، رشد و آرامش کودک،

در کانال یوتیوب «دکتر کودک شما | DoctorKoodakShoma» در یوتیوب سابسکرایب کن ❤️

https://www.youtube.com/@DoctorKoodakShoma?sub_confirmation=1