2777
2789

چطوری بخوام زندگی شخصیمو ک در رابطه با همسرم هست رو درست کنم یعنی جنگ بوده دعوا بوده بحث و جدل هم بوده الان دیگه هیچ حسی جز حس عادت بینمون نیست جای خوابمونم جداست ک این درخواست من بوده و حریم های احترام شکسته شده ۷سال ازدواج کردیم و ۲فرزند دارم من ۲۸سالمه همسرم ۳۷سال راهی هست ب قبل برگشت و این احترام ها درست بشه ۹۰%مشکلات ما خانواده همسرم هستن منتظر راهنمایی های شما هستم

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من در حال ضعف هستم 

قندم افتاده

اگه دوست داشتی درخواست دوستی بده 

بعدا میام چند تا راهکار بهت میدم

الان گرسنمه ببخشید🥺🥺

به جز رنج،چه بود سهمت از این همه عشق؟؟ای مظلوم ترین عاشقه دنیا⚘مادر⚘

گذشته درست نمیشه اما سعی کن ایندت رو خوب بسازی

دوتا بچه داری گناه دارن حتما بهشون فکر کن

چه گناهی کردن در زندگی پر از تنش و اضطراب رشد کنن

میتونی زندگیتو ب سمت ارامش ببری و دوباره علاقه ومحبت بینتون حاکم بشه

تلاش میخواد و زمان

اره ولی ب بی حسی رسیدم

اینکه اسونه خب دلشو دیگه بدست بیار😐😂

خودتو کنارش شیرین کن مثلا نمیدونم الان چی بگم خیلی کار ها هست میتونی بکنی دیگه😐😂

بی خیال از هر خیال!:)
گذشته درست نمیشه اما سعی کن ایندت رو خوب بسازی دوتا بچه داری گناه دارن حتما بهشون فکر کن چه گناهی ...

منم ب هیچ عنوان دلم نمیخواست این جایی باشم ک الان هستم واقعا موندم بلد نیستم با شوهرم رفتار کنم

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
اینکه اسونه خب دلشو دیگه بدست بیار😐😂 خودتو کنارش شیرین کن مثلا نمیدونم الان چی بگم خیلی کار ها هس ...

وقتی ببینم هیچ واکنشی نداره منم وسط راه ول میکنم محبت کردن رو

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  

کار اشتباهی کردی جای خوابتون رو جدا کردی این خودش سردی میاره

این هم که میگی مشکلات مون بخاطر خانواده همسره عزیزم این مشکلات تو بیشتر  خانواده ها هست منتهی بنظرم بی تفاوت باش تا خودت اذیت نشی 

اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است