بسم الله الرحمن الرحیم
📎در انتظار اولین دیدار
همواره اولین ها برای ما ماندگارند. مرور کنیم چند تا از اولین های زیبایی که در این دنیا وجود دارند. اولین بهارنارنج روییده روی درخت، اولین غنچه نمودار شده در گلدان که خبر از آمدن بهار میدهند. اولین لحظه ای که پدر و مادر فرزندشان که به دنیا پا گذاشته میبینند. اولین دندان جوانه زده کودک، دیدن اولین قدم های لرزان دلبندشان، نخستین کلمه ای که با زبان شیرینش میگوید. اولین بار که از زبان محبوبمان دوستت دارم میشنویم. نخستین باری که سجاده عشق پهن کردیم و به نماز ایستادیم. تجربه اولین آشپزی و پخت غذا؛ اولین باری که چشممان به ضریح مقدس امامان میفتد و... چقدر این اولین ها دلنشینند و در خاطرمان میمانند. شک ندارم اولین باری که خبر ظهورتان در دنیا بپیچد در خاطر تمام انسانها ماندگار خواهد شد. امام زمانم اکنون نیز که در ذهنم مرور میکنم لحظه تکیه زدنتان به دیوار کعبه، صوت انا المهدی که در تمام عالم طنین انداز خواهد شد، اشک شوق از دیدگانم جاری میشوند. دیدن این لحظات از نزدیک چقدر میتواند شادی آفرین باشد. نمیدانم تا آن لحظه زنده هستم یا نه، اما تا در این دنیا هستم لحظه به لحظه ظهورتان را مشتاقانه انتظار میکشم.