2777
2789

سلام خوشحال میشم مطلبم بخونید نظرتون بگید، استعداد نوشتن به نظرتون دارم.

الان ارسال میکنم

برای درمان استرسم و رسیدن به ارامشم صلوات میفرستید🥺🙏

بسم الله الرحمن الرحیم

📎در انتظار اولین دیدار

همواره اولین ها برای ما ماندگارند. مرور کنیم چند تا از اولین های زیبایی که در این دنیا وجود دارند. اولین بهارنارنج روییده روی درخت، اولین غنچه نمودار شده در گلدان که خبر از آمدن بهار میدهند. اولین لحظه ای که پدر و مادر فرزندشان که به دنیا پا گذاشته میبینند. اولین دندان جوانه زده کودک، دیدن اولین قدم های لرزان دلبندشان، نخستین کلمه ای که با زبان شیرینش میگوید. اولین بار که از زبان محبوبمان دوستت دارم میشنویم. نخستین باری که سجاده عشق پهن کردیم و به نماز ایستادیم. تجربه اولین آشپزی و پخت غذا؛ اولین باری که چشممان به ضریح مقدس امامان میفتد و... چقدر این اولین ها دلنشینند و در خاطرمان میمانند. شک ندارم اولین باری که خبر ظهورتان در دنیا بپیچد در خاطر تمام انسانها ماندگار خواهد شد. امام زمانم اکنون نیز که در ذهنم مرور میکنم لحظه تکیه زدنتان به دیوار کعبه، صوت انا المهدی که در تمام عالم طنین انداز خواهد شد، اشک شوق از دیدگانم جاری میشوند. دیدن این لحظات از نزدیک چقدر میتواند شادی آفرین باشد. نمیدانم تا آن لحظه زنده هستم یا نه، اما تا در این دنیا هستم لحظه به لحظه ظهورتان را مشتاقانه انتظار میکشم.

برای درمان استرسم و رسیدن به ارامشم صلوات میفرستید🥺🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بسم الله الرحمن الرحیم 📎در انتظار اولین دیدار همواره اولین ها برای ما ماندگارند. مرور کنیم چند ...

خیلی قشنگه التماس دعا 

خدا هست ، به خاطر ظهور امام زمان(ع) تلاش کنیم  در فضای مجازی و واقعی گناه نکنیم رفیق شهیدم حاج حمید سیاهکالی مرادی مدافع حرم حضرت زینب(س)

ممنونم از وقتی که گذاشتید حاجت روا به حق این شبهای عزیز

خواسش میکنم،ان شالله

خدا هست ، به خاطر ظهور امام زمان(ع) تلاش کنیم  در فضای مجازی و واقعی گناه نکنیم رفیق شهیدم حاج حمید سیاهکالی مرادی مدافع حرم حضرت زینب(س)

ممنونم از وقتی که گذاشتید حاجت روا به حق این شبهای عزیز

خواهش میکنم، ان شالله