اصلا سوال و جوابش نمیکنن به اون معنی . در قالب بازی و تعریف و اینا فقط میخوان مطمئن بشن سطح هوشش پایین تر از سطح نرمال نباشه . که خوب اکثر بچه ها هم نیستن دیگه . اگر پیش دبستانی رفته باشه کاملا راحت همه چیزو بلد خواهد بود
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
مگه الان باید ببریم؟ پس من متولد آبان ۹۶ هست امسال میره پیش. اونم باید ببرم؟
دختر منم متولد 96برج6هستش امسال گزاشتمش پیش سال دیگه هم میخوام بزارمش مدرسه خواهرم پسرش 10روز بزرگترها میگه امسال نمیزارمش مدرسه سال دیگه میزارم من از مدیر مدرسه پرسیدم گفتن سال دیگه ثبت نام میکنن متولدین95با96
یه سوال دیگه ایا مادر هم میزارن با بچه بره داخل اتاق اگه کلمه اول رو بهش بگم خودش بقیه رو بگه
نه اصلا راه نمیدن. دوستانه بهت پیشنهاد میدم حتی بعد که کلاس اول رفت هم از این محبت های مخرب بهش نکن . چون هم استرس خودتو بهش منتقل میکنی هم اعتماد به نفسشو داغون میکنی چون حس میکنه بدون مادرش از پس هیچی بر نمیاد . همه شون هم یه سن و سال هستن سر کلاس میشینن . بچه ات با انیشتین و اقلیدس که سر کلاس ننشسته که عقب باشه . بذار از همین کلاس اول خودساخته بار بیاد
بدبختی اینجاست مثلا میخوام باهاش یه شعر کار کنم شروع میکنه به گریه خخخخ ولی خیلی دوست داره بره کلاس ...
به نظرم شما استرسی هستی و این انرژی رو بهش منتقل میکنی . فکر نکن من از تو بهترما . دختر من الان کلاس اوله . من وقتی تحت فشار باشم بخوام زود کاراش تموم بشه یکم لحن صدام دعوایی میشه خیلی هم کنترل میکنم ولی دست خودم نیست . دخترم میگه تو باهام کار نکن خواهرم باهام کار کنه . بچه ها انرژی ما رو درک میکنن .